Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ: "Η ΜΟΥΣΧΟΥΡΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ"


Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του ο Γιάννης Ζουγανέλης, όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τις γνωστές δηλώσεις της Νάνας Μούσχουρη στην κάμερα της «Πρωινής Μελέτης».

«Η Νάνα Μούσχουρη πρέπει πρώτα να ψάξει η ίδια να δει αν είναι Ελληνίδα. Δεν έχει ανάστημα για να μιλήσει για τον Θοδωράκη και για τους Έλληνες. Δεν έχει κανένα ανάστημα. Η Νάνα Μούσχουρη να βάλει το κεφάλι της εκεί που πρέπει και να μην ασχολείται καθόλου με τους Έλληνες. Δεν θα υπήρχε, αν δεν υπήρχε ο Χατζιδάκις ή ο Θοδωράκης. Δεν θα υπήρχε πουθενά. Να σταματήσει να μιλάει. Έκανε διεθνή καριέρα, αλλά δεν σημαίνει ότι όποιος κάνει διεθνή καριέρα είναι και καλός. Να σωπάσει η Νάνα Μούσχουρη. Δεν είναι τίποτα. Έγινε και ευρωβουλευτής και δεν έκανε τίποτα απολύτως για την Ελλάδα. Απολύτως τίποτα! Ας μη μιλήσει για την Ελλάδα. Είναι ντροπή!».

Και δεν σταμάτησε μόνο εκεί:

«Δεν έχει καμία σχέση με την ελληνική τέχνη. Τραγουδίστριες, ας πούμε, είναι η Χαρούλα Αλεξίου, η Πίτσα Παπαδοπούλου, η Βίκυ Μοσχολιού, η Πόλυ Πάνου και η Γιώτα Λύδια. Είναι οι τραγουδίστριες που είναι μέσα στη μνήμη μας, στο DNA μας. Η Νάνα Μούσχουρη δεν είναι στις λογικές του Έλληνα. Αλλά είναι διεθνώς, όχι δημοφιλής, αλλά δημοσιοποιημένη. Δεν έχει σίγουρα την αγάπη (του κόσμου). Άλλο δημοφιλία, άλλο δημοσιοποίηση. Έχουμε πολύ μεγάλους Έλληνες καλλιτέχνες. Όπως, οι μεγάλοι καλλιτέχνες της δημοτικής μουσικής που τους βλέπεις με τις γραβατούλες τους και κανείς δεν έχει μιλήσει και δεν έχει ασχοληθεί, γιατί δεν πουλάει». 

πηγή: zougla.gr
δείτε το βίντεο:


ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΙΚΗ ΜΕ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ!


Μια ζεστή, εποικοδομητική αλλά και ιδιαίτερη συνάντηση πραγματοποιήθηκε, το απόγευμα της Τετάρτης, όταν ο Μίκης Θεοδωράκης υποδέχτηκε στο σπίτι του παλαίμαχους, διεθνείς ποδοσφαιριστές και συζήτησε μαζί τους τα οξυμένα προβλήματα που κυριαρχούν στον αθλητισμό, τον πολιτισμό, την εργασία και την κοινωνία γενικότερα, τα δύο τελευταία χρόνια.

Οι Τάκης Λουκανίδης, Νίκος Σαργκάνης, Μίμης Παπαϊωάννου, Γιώργος Δαρίβας, Νίκος Μάλλιαρης και Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του και θυμήθηκαν παλιές καλές στιγμές του ποδοσφαίρου στις οποίες συμμετείχαν και οι ίδιοι, αγωνιζόμενοι με τις ομάδες τους ή την Εθνική ομάδα. Μοιράστηκαν μαζί του τις ανησυχίες τους, ενώ αντάλλαξαν απόψεις επί των σκέψεων και θέσεων που διατυπώνει δημοσίως ο Μίκης Θεοδωράκης τον τελευταίο καιρό.

Ο ποδοσφαιρόφιλος Μίκης είχε συναντήσει τους εν ενεργεία και παλαίμαχους ποδοσφαιριστές τον Δεκέμβριο του 2003 σε μια μεγάλη εκδήλωση που είχε γίνει στο Χίλτον, μετά την πρόκριση της Εθνικής Ομάδας στα τελικά του Euro2004.

Εκεί του είχε δοθεί η ευκαιρία να τους γνωρίσει από κοντά και τους εξέπληξε με την ομιλία του, κατά την οποία τούς εκμυστηρεύτηκε ότι υπήρξαν οι παιδικοί του ήρωες, χαρακτηρίζοντάς τους παράλληλα «λαϊκούς ήρωες για τους Ελληνες». Τους εξέφρασε την αγάπη και την εκτίμησή του και κάλεσε την πολιτεία να τους αναθέσει σημαντικούς ρόλους μέσα στο ποδόσφαιρο και την κοινωνία.

Ο Μίκης Θεοδωράκης, έχοντας ξεκινήσει εδώ και ένα χρόνο τον αγώνα της ευαισθητοποίησης της κοινωνίας και του λαού ενάντια στη κοινωνική κρίση και έπειτα από συνεχείς επαφές με τους πολίτες, θέλησε να επικοινωνήσει και με τους ποδοσφαιριστές για να συμβάλουν και αυτοί με την συμμετοχή τους στην οργάνωση της παλλαϊκής αντίστασης της κοινωνίας, για να περιοριστούν και να ανατραπούν οι επιπτώσεις αυτής της κρίσης.

Η συγκεκριμένη συνάντηση ήταν η πρώτη μιας νέας σειράς επαφών που θα ακολουθήσουν από εκπροσώπους του αθλητικού και πολιτιστικού χώρου.

πηγή: sentragoal.gr

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

ΕΞΕΛΕΓΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠ

Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011, στα γραφεία του Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών στην Αθήνα συγκροτήθηκε σε σώμα το Πολιτικό Συμβούλιο του Κινήματος που προήλθε από τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στο Πανελλήνιο Συνέδριο στην Καβάλα.(2,3 και 4, 12-11)

Γραμματέας εξελέγη ο Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος

Αναπληρωτής Γραμματέας εξελέγη ο Σάκης Κουβάτσος

Ως μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας εξελέγησαν οι
Περικλής Νεάρχου
Σταύρος Φώσκολος
Ιωάννα Κολοβού
Μιχάλης Πατσίκας
Λέλα Ιακωβίδου

Αμέσως μετά την εκλογή συζητήθηκαν οι προτάσεις για τις επί μέρους Επιτροπές που θα συσταθούν όπως προβλέπει ο κανονισμός. Οι επιτροπές και τα μέλη που θα τις αποτελούν  θα ανακοινωθούν προσεχώς.

ΟΜΑΔΕΣ ΑΡΩΓΗΣ

Το ΠΟ.ΣΥ. στην πρώτη του συνεδρίαση αποφάσισε την δραστηριοποίηση των 5 θεματικών επιτροπών (ομάδων αρωγής) που προβλέπονται από τον κανονισμό και 7 επιπλέον στις οποίες θα δραστηριοποιηθούν τα μέλη του ΠΟ.ΣΥ. (τακτικά και αναπληρωματικά).

Στις  επιτροπές αυτές ακόμη θα κληθούν να μετέχουν εφ' όσον το επιθυμούν όλοι  οι συναγωνιστές υποψήφιοι για το ΠΟ.ΣΥ., και τα μέλη της Επιτροπής Υποστήριξης Αγώνα που δεν μετείχαν στην εκλογική διαδικασία στο συνέδριο.
Ακόμη οι υπεύθυνοι των επιτροπών μπορούν να καλούν μέλη ή φίλους του ΚΑΠ οι οποίοι λόγω ικανοτήτων μπορούν να προσφέρουν θετικά στο έργο της.

Αναλυτικότερα οι επιτροπές που δραστηριοποιούνται είναι οι ακόλουθες:

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Ενας χρόνος Κερατέα

Εμφάνιση Μίκη στο μπλόκο του ΒΙΟ.ΠΑ. στη Κερατέα! Λίγες ημέρες αργότερα, τα ΜΑΤ αποχώρησαν!

Έντονη παρουσία Σπιθιστών στο μπλόκο του ΒΙΟ.ΠΑ. στη Κερατέα, από τη πρώτη στιγμή...

«11 Δεκεμβρίου 2011: Ένα χρόνο μετά την εισβολή των ΜΑΤ στο Οβριόκαστρο επιστρέφουμε στο   «ΑΠΑΡΤΟ ΚΑΣΤΡΟ» και θυμόμαστε:

128 ημέρες άγριας καταστολής, πρωτοφανούς βίας και παρανομίας της εξουσίας.
128 ημέρες συνεχών μαχών απέναντι σε οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα, που βάλθηκαν να μετατρέψουν τη ζωή και τον τόπο μας σε χωματερή.
128 ημέρες κοινής δράσης, ουσιαστικής επικοινωνίας και αλληλεγγύης των κατοίκων και όσων συμπαραστάθηκαν στον αγώνα μας.
11 Δεκεμβρίου 2011: Ένα χρόνο μετά είμαστε εδώ ζωντανοί, με τη φλόγα να καίει ακόμα πιο δυνατή. Τίποτα δεν έχει κριθεί. Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Συνεχίζουμε να ζητάμε καθαρό περιβάλλον, καθαρό μέλλον για την Κερατέα και όλη τη Λαυρεωτική.
Το Οβριόκαστρο ήταν, είναι και θα παραμείνει Τόπος Πολιτισμού και Όχι Σκουπιδιών.»

Αυτά γράφουν οι κάτοικοι και οι φορείς της περιοχής, σε σχετική ανακοίνωση που έξέδωσαν, με αφορμή την συμπλήρωση ενός χρόνου, απο τότε που η Κερατέα, έγινε σύμβολο, αντίστασης της μνημονιακής Ελλάδας. Ένα καλό παράδειγμα, για όσους το δημιούργησαν και για όσους το έζησαν, απο κοντά, ή απο μακρυά. Όταν βρεθήκαμε πέρυσι εκεί, δεν πιστεύαμε αυτά που βλέπαμε. Αποφασιστικότητα, αλλυλεγγύη, ευρυματικότητα στις κινήσεις, τόλμη, μαχητικότητα, ξεκάθαρη στόχευση, κέφι. Όλα αυτά που κάνουν τον άνθρωπο, καλύτερο, όταν ξέρει οτι έχει δίκιο και είναι έτοιμος να το υπερασπιστεί. Παραθέτουμε, το υπόλοιπο της ανακοίνωσης των κατοίκων καθώς και το πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

«11 Δεκεμβρίου 2011: Ένα χρόνο μετά θυμόμαστε την ημέρα που άλλαξε η ζωή μας. Την ημέρα που γίναμε όλοι μια γροθιά, μια ασπίδα, μια ψυχή.
Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα κατά του ΧΥΤΑ, ο Δήμος Λαυρεωτικής, οι πολιτιστικοί - αθλητικοί και εμπορικοί σύλλογοι, οι μαθητές όλων των σχολείων, οι λοιποί φορείς του τόπου, οι κάτοικοι και όσοι στάθηκαν αλληλέγγυοι στον αγώνα μας, συμμετέχουμε όλοι μαζί αυτή την ημέρα μνήμης, σ’ αυτή την ειρηνική διαμαρτυρία.»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011:
7:00 μ.μ. ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΕΡΑΤΕΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ: “ΠΩΣ ΖΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ”. Ομιλητές: Δημ. Παπαχρήστος(συγγραφέας), Σ. Σεφεριάδης (καθηγητής Παντείου), Στάθης (σκιτσογράφος), Ντίνα Μπατζιά - Άρης Χατζηγεωργίου - Σωτήρης Τριανταφύλλου (δημοσιογράφοι). ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΠΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
• ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΞΑΝΑΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ “ΑΠΑΡΤΟ ΚΑΣΤΡΟ”…

ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011:
10:30 π.μ. ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΕΡΑΤΕΑΣ.
11:00 π.μ. ΗΧΟΥΝ ΟΙ ΣΕΙΡΗΝΕΣ, ΧΤΥΠΟΥΝ ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΤΟΥ ΒΙΟ.ΠΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΟΒΡΙΟΚΑΣΤΡΟ.
11:20 π.μ. ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΠΟΜΠΗ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΛΑΥΡΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ.
12:30 μ.μ. ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΣΤΟ «ΑΠΑΡΤΟ ΚΑΣΤΡΟ» ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟΥ.
5:00 μ.μ. ΠΡΟΒΟΛΗ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ & ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ «ΑΠΑΡΤΟ ΚΑΣΤΡΟ».
• Η ΑRT RESISTANCE ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ PROJECT “ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗ ΚΕΡΑΤΕΑ”.

ΖΩΝΤΑΝΕΥΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚΟ»
   

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

ΕΛΗΞΕ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΚΑΠ!



Με μεγάλη επιτυχία και υποδειγματική συνέπεια από τους συνέδρους, έληξε την Κυριακή το μεσημέρι στην πόλη της Καβάλας το Πρώτο Πανελλήνιο Συνέδριο του Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών, που ξεκίνησε την Παρασκευή το μεσημέρι με συνέδρους και παρατηρητές από όλη την Ελλάδα.

Το Συνέδριο χαιρέτησε και καλωσόρισε ο δήμαρχος της πόλης Κωστής Σιμιτζής ο οποίος και επέδωσε στον Μίκη Θεοδωράκη βιβλίο με την ιστορία της Καβάλας. Αναμνηστική πλακέτα του επέδωσαν επίσης και οι Σπίθες της Καβάλας.

Στο Συνέδριο παραβρέθηκαν και χαιρέτησαν, εκπρόσωπος του Αλέξη Τσίπρα από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Νότης Μαριάς (οικονομολόγος και ιδρυτής του Μετώπου για τη Αυτοοργάνωση των Πολιτών ενάντια στο Μνημόνιο), ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αναγέννησης, Στέλιος Παπαθεμελής και ο Γιώργος Παπαπέτρου, παλιός φίλος του Μίκη Θεοδωράκη, συναγωνιστής από την εποχή των Λαμπράκηδων και τoυ ΠΑΜ.

Στη συνέχεια το λόγο έλαβαν τα μέλη της Συμβουλευτικής Επιτροπής του ΚΑΠ, Γιώργος Κασιμάτης, Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος, Περικλής Νεάρχου και Κώστας Ζουράρις.

Το Σάββατο πραγματοποιήθηκαν οι εισηγήσεις και οι ομιλίες των Συνέδρων.

Την Κυριακή με ψηφοφορία εξελέγησαν τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου και αναδείχθηκαν με κλήρωση τα μελη της Ελεγκτικής Επιτροπής.

Αφού ολοκληρώθηκαν οι εργασίες, ο Μίκης Θεοδωράκης συνεχάρη όλους τους συνέδρους για την επιτυχία του Συνεδρίου και έκανε την πανηγυρική αποφώνηση.

Για το Γραφείο Τύπου
Ιωάννα Κολοβού

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ :
  1. ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - 1η Κομοτηνής
  2. ΚΟΥΒΑΤΣΟΣ ΣΑΚΗΣ - 1η Χανίων
  3. ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ -  Μέλος Συμβουλευτικής Επιτροπής
  4. ΒΕΡΟΥΛΗ ΕΛΙΣΑΒΕΤ - Σφακίων Ν. Χανίων
  5. ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΑΝΩΛΗΣ - 1ου Διαμερίσματος Κέντρου Αθήνας
  6. ΤΟΥΤΟΥΝΤΖΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑΝΘΗ - Βέροιας « Γειτονιές του Κόσμου»
  7. ΚΟΛΟΒΟΥ ΙΩΑΝΝΑ - Μέλος Συμβουλευτικής Επιτροπής
  8. ΝΕΑΡΧΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗΣ - Μέλος Συμβουλευτικής Επιτροπής
  9. ΦΩΣΚΟΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ - Αίγινας
  10. ΠΑΤΣΙΚΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ - 1η Καλαμαριάς - Χαριλάου
  11. ΔΑΣΚΑΡΟΛΗΣ ΣΤΡΑΤΟΣ - «Φαραί» Καλαμάτας
  12. ΤΟΥΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ - 1η Νεάπολης Θεσσαλονίκης
  13. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - Αλεξάνδρειος Βέροιας
  14. ΚΑΛΕΑΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - Πυρίκαυστος Θεσσαλονίκης
  15. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ - 1η Ευόσμου - Μενεμένης
  16. ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - Κέντρου Πειραιά
  17. ΓΚΑΝΙΑΤΣΟΥ ΣΤΕΛΛΑ - Κέντρου Καβάλας
  18. ΙΑΚΩΒΙΔΟΥ ΛΕΛΑ - 2η Ηρακλείου (Κέντρο)
  19. ΠΕΛΕΚΙΔΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ - Γαλατσίου
  20. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ - Μέλος Συμβουλευτικής Επιτροπής
  21. ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ - Αλεξανδρούπολης

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚA ΜΕΛΗ :


  1. ΑΛΑΪΑΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - Νέα Πεντέλη - Πεντέλη - Μελίσσια
  2. ΤΣΙΦΤΣΙΑΝ ΑΝΔΡΕΑΣ - 1η Κέντρου Αθήνας
  3. ΣΑΓΩΝΑΣ ΦΩΤΗΣ - Άγιος Ιωάννης ο Κυνηγός
  4. ΤΟΥΡΝΑΒΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - Νέα Πεντέλη - Πεντέλη - Μελίσσια
  5. ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ ΟΘΩΝΑΣ - Περαίας Θεσσαλονίκης

ΜΕΛΗ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ :
  1. ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ - Αγώνα Ελληνικού
  2. ΒΑΡΕΛΑ ΕΛΕΝΑ  - « Φαραί» Καλαμάτας
  3. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - Νέα Πεντέλη - Πεντέλη - Μελίσσια 
  4. ΓΑΛΙΤΗΣ ΝΙΚΟΣ - Αρετσούς Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης
  5. ΓΚΙΝΤΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ - Παγκρατίου « Προφήτης Ηλίας»
  6. ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ - Κουκακίου - Νέου Κόσμου
  7. ΔΡΟΣΙΝΟΣ ΚΩΣΤΑΣ - 1η Πειραιά
  8. ΕΦΡΑΙΜΟΓΛΟΥ ΕΛΙΝΑ - «Μασταμπά» Ηρακλείου
  9. ΕΦΡΑΙΜΟΓΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ - « Μασταμπά» Ηρακλείου
  10. ΚΑΛΙΜΑΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ - 1η Λαγκαδά
  11. ΚΑΡΑΒΑ ΑΡΓΥΡΩ - Ορεστιάδας
  12. ΚΑΡΑΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - Νέα Πεντέλη - Πεντέλη - Μελίσσια
  13. ΚΑΥΚΑ ΜΑΡΙΑ - Ορεστιάδας
  14. ΚΕΡΑΜΙΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ - 1η Κομοτηνής 
  15. ΚΟΚΑΚΗ ΜΑΡΙΑ - 1η Ελληνικού -Αργυρούπολης
  16. ΚΟΛΜΠΕ ΑΝΝΑ - ΜΑΡΙΑ - 1η Άνω Τούμπας
  17. ΚΟΝΤΟΥ ΜΑΡΙΑ - 1η Δραπετσώνας 
  18. ΚΟΤΑΪΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ -  Βασ. Γεωργίου Θεσσαλονίκη
  19. ΜΑΤΣΑΚΟΥ ΚΤΕΡΙΝΑ - 1η Πάτρας
  20. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - Βέροιας « Ρωμιοσύνη»
  21. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ - Βασ. Όλγας Θεσσαλονίκη
  22. ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΝΤΩ - Κέντρου Πειραιά
  23. ΜΟΡΑΒΑ ΕΙΡΗΝΗ - 1ου Διαμερίσματος Κέντρου Αθήνας
  24. ΜΠΑΚΡΑΤΣΑΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ - 1η Καλαμαριά - Χαριλάου
  25. ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ - 1η Νίκαιας
  26. ΝΤΕΡΜΑΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - Χανίων Αποκορώνου
  27. ΠΕΤΡΙΔΟΥ ΙΩΑΝΝΑ - 1η Συκεών
  28. ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΣΟΦΙΑ - 1η Χανίων
  29. ΣΤΑΜΑΤΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ - Ραφήνας - Πικερμίου
  30. ΤΣΙΑΝΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ - Ραφήνας - Πικερμίου
  31. ΤΣΙΟΥΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ - 1η Πειραιά
  32. ΧΑΤΖΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ - 1η Κισσάμου Χανίων
  33. ΧΑΤΖΗΑΝΔΡΕΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ - 1η Νίκαιας
  34. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ - « Μασταμπά» Ηρακλείου
  35. ΜΑΧΑΙΡΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ - 1η Χανίων
Πηγή: www.spitha-kap.gr