Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΠΙΘΙΣΤΗ ΣΕ ΚΑΜΙΝΗ: "θα μας διώχνεις από μπροστά και θα σου την φέρνουμε από πίσω...."


Κ. Καμίνη,


Εξαργύρωσες τα αργύρια και αυτοκτόνησες, πολιτικά. Δεν χρειάζεσαι καν την Κρυπτεία.

Η Ιστορία όταν μιλά για την καθιέρωση της Άμεσης Δημοκρατίας και τις Πλατείες θα κατατάξει και σένα στα σκουπίδια της δίπλα στον Εφιάλτη, το Νενέκο, τους Τσολάκογλου, τους Ράλληδες και τους Γερμανούς, που ξανάρχονται με τις πράξεις σού και των πατρώνων σου.

Παρότι διατέλεσες Συνήγορος του Πολίτη κατάπιες αμάσητη την παραχώρηση της Εθνικής κυριαρχίας, το λουκέτο σε δεκάδες χιλιάδες καταστήματα της Πόλης, τις απολύσεις, τις εκατοντάδες χιλιάδες ανέργους, την εξαφάνιση εργατικών δικαιωμάτων, δεν βλέπεις ότι το κέντρο γκετοποιήθηκε εκτός παντός ελέγχου. Δεν πήρες μυρωδιά για τα χιλιάδες χημικά της ντροπής.

Δεν βλέπεις το διώξιμο των παιδιών μας αφού τους στερείτε τη δυνατότητα να κάνουν οικογένειες, να έχουν ένα μέλλον.

Δεν κατάλαβες δήθεν ότι, μετά την υπογραφή των μνημόνιων, η ιστορικότερη χώρα, ο ομφαλός της Γης, έγινε ανώνυμη Εταιρεία και αλλάζει χέρια, παραχωρούμενη παράνομα στον Γερμανό, τον Αμερικάνο, τον Τούρκο.

Σε πείραξαν οι ήρωες που στήνουν πάνω στ’ αποκαΐδια ένα μοναδικό υπέρλαμπρο οικοδόμημα συνδυάζοντας τις αρχές του Κλεισθένη, του Καποδίστρια, με τη σύγχρονη τεχνολογική επανάσταση, που προσπαθούν να συνεγείρουν το ναρκωμένο λαό αφού δεν κατάλαβε ακόμη τη συμφορά.
Εμείς, οι φαντομάδες της Αντίστασης και της Δημιουργίας, σου υποσχόμαστε ότι θα μας διώχνεις από μπροστά και θα σου την φέρνουμε από πίσω. Είμαστε πιο πολλοί, πιο έξυπνοι, πιο αποφασισμένοι.

Κώστας Δούκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου