Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΚΑΠ "ΜΥΘΟΙ & ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ" ΣΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ
«ΜΥΘΟΙ & ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ»

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ του ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ (ΣΠΙΘΑ ΚΟΥΚΑΚΙΟΥ-Ν. ΚΟΣΜΟΥ)


Λίγες ημέρες πριν τις εκλογές, ο επικοινωνιακός πόλεμος ενός ελληνικού, ευρωπαϊκού, αλλά και παγκόσμιου Συστήματος ενάντια στους Έλληνες ψηφοφόρους τείνει να γίνει ...επικός! Η μαύρη προπαγάνδα, η παραπληροφόρηση και ο ψυχολογικός πόλεμος βρίσκουν στις ημέρες μας την απόλυτη εφαρμογή τους, πάνω στα κεφάλια ενός ολόκληρου λαού!

Μέσα σε αυτόν τον πόλεμο, ο ελληνικός λαός με όπλα του τη γνώση και την αποφασιστικότητα, κέρδισε μία μικρή μάχη στις εκλογές της 6ης Μαΐου 2012, δηλώνοντας ξεκάθαρα πως το «κουτόχορτο» που φύτρωνε στην ελληνική επικράτεια τελείωσε!

Πλέον, ο ελληνικός λαός περνά στη δική του αντεπίθεση, κάνοντας ένα ολόκληρο Σύστημα να τρέμει συθέμελα και να αντιδρά, όπως ακριβώς αντιδρά το πληγωμένο θηρίο. Με άκρατη επιθετικότητα και έλλειψη ψυχραιμίας!

Σε αυτό το κλίμα, μία μόλις εβδομάδα πριν τη διεξαγωγή των επαναληπτικών εκλογών, η ΣΠΙΘΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ διοργανώνει τη προβολή του βίντεο του Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών «ΜΥΘΟΙ & ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ» τη προσεχή Κυριακή, 10/06/2012, και ώρα 20:00, στη κεντρική πλατεία Μαρκοπούλου.

Για να σταματήσουν να μας «κοιμίζουν με ψεύτικες αλήθειες»...


ΣΠΙΘΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ
ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ του ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου