Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2013

ΚΑΛΕΣΜΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΣΠΙΘΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 20ΗΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

 
Δεδομένου ότι η Παγκόσμια οικονομία δεν στηρίζεται στην παραγωγική διαδικασία αλλά στο τοκογλυφικό τραπεζικό σύστημα, διαλύει τις Εθνικές οικονομίες, τις Κοινωνίες και τα Έθνη, αδιαφορεί για τα συνδικάτα και κάθε πρόσκαιρη απεργιακή ή άλλη κινητοποίηση.
  • Οι 24ωρες απεργίες μεθοδευμένες  από τον κομματικό συνδικαλισμό, τελικά καταλήγουν να διευκολύνουν το σύστημα και να αποδυναμώνουν το μαζικό λαϊκό κίνημα.
  • Οι συνδικαλιστικές διοικήσεις συνεχίζουν να κωφεύουν μπροστά στο πρόβλημα που ξεπερνά τα όρια των ακυρωμένων συλλογικών συμβάσεων, της ανεργίας και της εξαθλίωσης της κοινωνίας.
  • Το πρόβλημα είναι εθνικό και συνδέεται άμεσα με την απώλεια της εθνικής κυριαρχίας και την εξάρτηση της χώρας από τους ξένους.
  • Όσο ο λαός δεν ενώνεται κάθε κινητοποίηση θα καταπνίγεται από τις δυνάμεις καταστολής, που συνεχώς σκληραίνουν τη στάση τους φτάνοντας στην ωμή βία.

Το Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών - ΣΠΙΘΑ, παρόλα τα ιστορικά λάθη των συνδικαλιστικών και κομματικών ηγεσιών που πρόδωσαν διαχρονικά τον Ελληνικό λαό, θα συμμετάσχει μαζικά στην 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση, δίπλα στον ανεξάρτητο λαό και τους εργαζόμενους που υποφέρουν απ’ τις δυσβάσταχτες και καταστροφικές πολιτικές του μνημονίου και της τροϊκανικής κυβέρνησης.

Παράλληλα το ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ-ΣΠΙΘΑ προτείνει:

Ένα Ενιαίο Παλλαϊκό Κίνημα Αντίστασης όλων των εργαζομένων και του Λαού με στόχους:
  1. Την Αντίσταση ενάντια στον ξένο ζυγό και την τροϊκανική τρικομματική κυβέρνηση, η οποία αφού ξεπούλησε την εθνική μας κυριαρχία, ξεπουλά κι εμάς τους ίδιους.
  2. Την απαλλαγή από την τρόικα, ΔΝΤ.
  3. Την ανάπτυξη της πατρίδας προς όφελος του Λαού της, μέσω μιας πατριωτικής λαϊκής κυβέρνησης.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ-ΑΠΑΛΛΑΓΗ-ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ-ΣΠΙΘΑ
 
 
 

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΣΠΙΘΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ στην Γενική Απεργία της 20 ΦΛΕΒΑΡΗ 2013

 
Η Σπίθα Αττικής στηρίζει και συμμετέχει στη Γενική Απεργία του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013.
 
Συναγωνιστές και φίλοι,

Η ανάγκη συλλογικής και οργανωμένης Αντίδρασης - Δράσης στο καταστροφικό έργο της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ είναι πιο επιτακτική από ποτέ. Δεν πάει άλλο!

Ως εδώ.

Ισοπεδώνουν τη ζωή μας, ψηφίζουν νόμους ερήμην μας, καταπατούν τα δικαιώματα και την αξιοπρέπεια του Έλληνα πολίτη, εντείνουν τη φτώχεια και την εξαθλίωση.

Ποτέ άλλοτε στο τελευταίο μισό του 20ού αιώνα και στην αυγή του 21ου δεν πέρασε η πατρίδα μας από τέτοια χουντική λαίλαπα μεταμφιεσμένη μάλιστα και σε κοινοβουλευτική δημοκρατία με την ανοχή της αντιπολίτευσης που δίνει δημοκρατικό άλλοθι με την παρουσία της μέσα στην βουλή των Μνημονίων χωρίς να δίνει στον Λαό μας την πραγματική διέξοδο.

Διέξοδος που ακούει σε ένα και μόνο όνομα την ΕΝΟΤΗΤΑ του ΛΑΟΥ και συγκρότηση ενός Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου που θα μας οδηγήσει στην κατάκτηση της Εθνικής μας Ανεξαρτησίας με πρώτο βήμα την κατάργηση των Δανειακών συμβάσεων και των Μνημονίων που απορρέουν από αυτά.

Απολύσεις παντού, ανεργία στα ύψη, περικοπές μισθών, δραματική μείωση σε σημείο απάνθρωπο των συντάξεων, κατάργηση της Εθνικής Συλλογικής Σύμβασης και των κλαδικών συμβάσεων, ξεπούλημα των ΔΕΚΟ και της δημόσιας περιουσίας, ξεπούλημα όλης της χώρας.

Η μειοψηφική συγκυβέρνηση, υπηρέτης των ξένων συμφερόντων, μας δολοφονεί, πλήρως ευθυγραμμισμένη και απόλυτα υποταγμένη στην Τρόικα που εκβιάζει απροκάλυπτα, την εξαθλίωση των πολιτών και τη λεηλασία της πατρίδας μας.

Η Απάντησή μας είναι μία : Αγώνας διαρκείας για Αντίσταση - Απαλλαγή - Ανεξαρτησία - Ανάπτυξη.

Η Σπίθα Αττικής του Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών (ΚΑΠ-Σπίθα) καλεί τα μέλη της και τους φίλους της στην πλατεία Συντάγματος την Τετάρτη 20 ΦΛΕΒΑΡΗ στις 10:00' πμ στο γνωστό σημείο για να ενωθούμε μαζί ΟΛΟΙ στην προσπάθεια του λαού μας για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ.

Να είμαστε όλοι εκεί.

Η Επιτροπή της Ενιαίας Σπίθας Αττικής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου