Παρασκευή, 2 Αυγούστου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΠΙΘΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ "Ζ" ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣΕκ μέρους των μελών της Σπίθας Μαρκοπούλου «Ζ», εκφράζουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ και αποδίδουμε ένα μεγάλο μπράβο στις πυροσβεστικές δυνάμεις, τους εντυπωσιακούς εθελοντές πολίτες και τους γειτονικούς Δήμους για τη βοήθεια που προσέφεραν στον περιορισμό της χειρότερης πυρκαγιάς των τελευταίων δεκαετιών στη περιοχή μας!

Δυστυχώς έγινε μεγάλη ζημιά, αλλά ευτυχώς αποφεύχθηκαν τα χειρότερα!

Ένα μεγάλο μπράβο προς όλους τους κατοίκους που εθελοντικά έσπευσαν και «έπεσαν» κυριολεκτικά στη φωτιά. Αυτή τη στιγμή (21.30) η φωτιά έχει περιοριστεί στο βουνό και το βράδυ προβλέπεται να τεθεί υπό πλήρη έλεγχο.

Τα μηνύματα που εισπράξαμε όλοι μας σήμερα, όσοι βρεθήκαμε στο «μέτωπο» της φωτιάς, είναι παραπάνω από ενθαρρυντικά για αυτόν τον Λαό, που δοκιμάζεται αυτή τη περίοδο περισσότερο από ποτέ.

Όταν καίγεται το σπίτι, ο τόπος, κινδυνεύει η οικογένειά σου ή του συμπολίτη σου, δε ρωτάς τον άλλον, τι ψηφίζει, από πού κατάγεται ή σε ποια κοινωνική τάξη ανήκει. Απλά του δίνεις το χέρι σου, ή αρπάζεις το δικό του που σου έχει απλώσει…

Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ και μπράβο προς όλους τους συμπολίτες μας. Η συνέχεια θα μας βρει ξανά ενωμένους.

Σπίθα Μαρκοπούλου «Ζ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου