Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ "ΕΜΦΥΛΙΟΥ" ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΕ ΤΟΥΣ!

Σήμερα το πρωϊ, εξερχόμενος από το Μετρό, άκουσα υπάλληλο της Αστυνομίας να μιλά στο τηλέφωνο και να εξηγεί στον συνομιλητή του πως ξημεροβραδιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα επειδή χρυσαυγίτης σκότωσε "αναρχικό του Σύριζα"...

Ψάχνοντας στο διαδίκτυο, έπεσα στην είδηση για τη δολοφονία 34χρονου που άνηκε σε "εξωκοινοβουλευτικούς χώρους της Αριστεράς" και την άλλη πλευρά που άνηκε σε "ακροδεξιές ομάδες"...  Τα ΜΜΕ του παρακράτους της συγκυβέρνησης Ν. Δημοκρατίας - ΠΑΣΟΚ, συγκαλύπτουν εντέχνως τους ναζιστές της Χρυσής Αυγής, αυτούς τους εχθρούς του ελληνικού έθνους.

Στη Βουλή είχαμε τους φασίστες, τώρα έχουμε και επίσημους εκφραστές του Ναζισμού. Το έργο των οποίων ως "εφεδρεία του Συστήματος στη κατάλληλη ώρα", φαίνεται πλέον ξεκάθαρα...

Τη στιγμή που ο λαός οργανώνεται όλο και περισσότερο, έπεσε ο πρώτος φόνος...

ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ, ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΝΙΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ...

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ/ΝΑΖΙΣΜΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΗΔΗ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ! ΕΙΤΕ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ, ΕΙΤΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝ, ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗ ΣΠΙΘΑ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΑΛΛΑΪΚΟΥ/ΠΑΝΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ!

"ΓΙΑ ΝΑ' ΒΡΟΥΝ ΑΝΑΠΑΥΣΗ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΝΕΚΡΟΙ"...

ΣΠΙΘΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ "Ζ"


Η είδηση από το enikos.gr

Νύχτα τρόμου με αιματηρές συμπλοκές και έναν νεκρό στο Κερατσίνι, ήταν αυτή που πέρασε για την Αθήνα.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, μέσα σε καφετέρια στην οδό Παναγή Τσαλδάρη 60 στο Κερατσίνι, μετά από λεκτική διαμάχη ένας 45χρονος άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι σε έναν 34χρονο και τον τραυμάτισε σοβαρά στο στήθος.

Συνελήφθη ο δράστης

Το περιστατικό εξελίχθηκε σε τραγωδία, αφού λίγες ώρες αργότερα, ο 34χρονος άνδρας που διακομίστηκε άμεσα στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας, υπέκυψε στα τραύματά του. Ο 45χρονος δράστης συνελήφθη, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε το μαχαίρι.
Μέχρι στιγμής, τα αίτια της αιματηρής συμπλοκής δεν έχουν διευκρινιστεί, ωστόσο η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα. Μάλιστα, κατά πάσα πιθανότητα, θα αρθεί το τηλεφωνικό απόρρητο του για να διαπιστωθεί εάν ανήκει σε «οργανωμένη ομάδα».
Πληροφορίες αναφέρουν ότι δράστης και θύμα διαπληκτίστηκαν αρχικά για το ποδόσφαιρο, αλλά στη συνέχεια, υπήρξε πολιτική αντιπαράθεση.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, το θύμα ανήκει στο χώρο της «ακροαριστεράς», όπως ειπώθηκε, και ο δράστης στο χώρο της «ακροδεξιάς».

Κεδίκογλου: Τραγικό

"Τραγικό συμβάν που πρέπει να καταδικασθεί από όλο τον πολιτικό κόσμο" χαρακτήρισε την αιματηρή συμπλοκή στο Κερατσίνι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου