Δευτέρα, 2 Ιουνίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΠΙΘΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «Ζ» για τις εκλογές Συναγωνιστές και συναγωνίστριες,

Οι τριπλές εκλογές τελείωσαν, αλλά ο μεγάλος Γολγοθάς του Ελληνικού λαού και της πατρίδας μας συνεχίζεται και δεν φαίνεται να έχει σταματημό...

Το πραγματικό νόημα και συμπέρασμα των αποτελεσμάτων των εκλογών αυτών (και απ' τις δύο Κυριακές) αποτελεί την απόλυτη δικαίωση των απόψεων του Μίκη Θεοδωράκη και του Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών – ΣΠΙΘΑ, όπως αυτές εκφράστηκαν απ' τον Δεκέμβριο του 2010 έως σήμερα.

Αποδείχτηκε για ακόμα μια φορά: Ανατροπές, επαναστάσεις και ριζοσπαστικές αλλαγές προς όφελος του λαού και της πατρίδας, δεν επιτυγχάνονται δια μεσού εκλογών και δια μέσου του υπάρχοντος πολιτικού συστήματος. Δεν επιτυγχάνονται αυτές οι ανατροπές σε συνθήκες απώλειας της εθνικής κυριαρχίας της χώρας και σε συνθήκες απόλυτης εξάρτησης της χώρας από τους ξένους οικονομικούς επικυρίαρχους. Επιπρόσθετα, δεν επιτυγχάνονται αυτές οι ανατροπές σε συνθήκες μονόπλευρης πληροφόρησης του λαού απ' τα καθεστωτικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα οποία ελέγχονται και καθοδηγούνται πλήρως απ' την ολιγαρχία, το πολιτικό, επιχειρηματικό και δημοσιογραφικό κατεστημένο.

Η συγκυβέρνηση θα συνεχίσει ανενόχλητα το καταστροφικό της έργο. Θα συνεχίσει ανενόχλητα να ψηφίζει και να εφαρμόζει αντιλαϊκούς νόμους και θα συνεχίσει ανενόχλητα να υπακούει τις εντολές της Τρόικα. Ο λαός απ' την άλλη, θα συνεχίσει να υφίστανται τις καταστροφικές συνέπειες αυτής της πολιτικής.

Όπως έχει επισημανθεί πάρα πολλές φορές απ’ το Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών – ΣΠΙΘΑ και τον Μίκη Θεοδωράκη, δεν μπορεί στις σημερινές συνθήκες να υπάρξει ουδεμία πολιτικοκοινωνική αλλαγή προς όφελος του λαού και της πατρίδας, χωρίς ένα ενιαίο παλλαϊκό αντιμνημονιακό μέτωπο που 

           θα ενώσει ολόκληρο τον Ελληνικό λαό

           θα συμβάλλει στην οριστική απο-κομματικοποίησή του

           θα αποτελέσει μια ισχυρή δύναμη πολιτικής και κοινωνικής κρούσης απέναντι στο σύστημα 

           θα αποτελέσει μια ισχυρή άμυνα απέναντι στην καλπάζουσα αύξηση του νεοναζιστικού μορφώματος


Γι αυτό σαν Σπιθιστές και Θεοδωρακιστές:


  • ·        Δε σταματάμε να καλούμε τον Λαό σε αυτοοργάνωση, σπίτι-σπίτι, γειτονιά-γειτονιά, πόλη-πόλη.
  • ·        Δε σταματάμε, να εφαρμόζουμε Ανυπακοή, όπου και όπως μπορούμε.
  • ·        Δε σταματάμε να συμπαραστεκόμαστε στον συνάνθρωπό μας, να δείχνουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας, και όχι την «ελεημοσύνη» μας!
  • ·        Δε σταματάμε να στηρίζουμε και να προωθούμε τον Πολιτισμό αυτής της χώρας, όπως και όπου μπορούμε.
  • ·        Δε σταματάμε να αγωνιζόμαστε, και κυριως
  • ·        Δε σταματάμε να ονειρευόμαστε και να οραματιζόμαστε


Ο μεγάλος – πρωταρχικός στόχος ήταν και παραμένει:
Η Εθνική Ανεξαρτησία, η Λαϊκή Κυριαρχία και η Πατριωτική Αναγέννηση.


ΣΠΙΘΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ "Ζ"

2/6/2014


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου