Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2015

ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ!

Αισθανόμενοι ιδιαίτερη ντροπή για την αφορμή του δημοσιεύματος, ενημερωθήκαμε για την επερχόμενη επίσκεψη του Αντώνη Σαμαρά στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας, όπου θα φιλοξενηθεί από τον Δήμαρχο, Σωτήρη Μεθενίτη, στο χώρο του Δημαρχείου!

Ίδια ντροπή, αισθανόμαστε και για τη πράξη του Δημάρχου Μαρκοπούλου, ο οποίος, ενόψει εκλογών, ανοίγει τις πόρτες του Δημαρχείου για να υποδεχθεί τον άνθρωπο που συνέχισε επί κυβερνήσεώς του τη καταστροφική πολιτική των Μνημονίων, της εξαθλίωσης και της φτώχιας στη χώρα. Ο Δήμαρχος Σωτήρης Μεθενίτης, υποδέχεται με ...υπερηφάνια τον άνθρωπο που με την υπογραφή του για τη συνέχιση της πολιτικής του Μνημονίου, στάθηκε η αφορμή δημιουργίας ανάγκης Κοινωνικού Παντοπωλείου στον Δήμο Μαρκοπούλου και σε όλους τους δήμους της χώρας, των οποίων οι δημότες έχουν γονατίσει υπό το βάρος των φόρων και των επιβαρύνσεων που επέβαλε ο Αντώνης Σαμαράς και η υπόλοιπη συμμορία των Μνημονίων!

Αντί λοιπόν να κλείσει τη πόρτα στον άνθρωπο που σημάδεψε την ιστορία της χώρας αρνητικά, μαζί με όσους υποστήριξαν τη μνημονιακή πολιτική που βύθισε την Ελλάδα στο σκοτάδι, ο Δήμαρχος Σωτήρης Μεθενίτης υποδέχεται τον Αντώνη Σαμαρά πέντε μόλις ημέρες πριν την πραγματοποίηση των εθνικών εκλογών, παίρνοντας ξεκάθαρη θέση και πλευρά! Και ο ίδιος, ο Σωτήρης Μεθενίτης, ήταν αυτός που έφερνε σε πρόσφατα δημοτικά συμβούλια ψηφίσματα ενάντια στην επιβολή του ΕΝ.Φ.ΙΑ  και της αντιλαϊκής φορολόγησης από τη κυβέρνηση της ΝΔ, ενώ ο ίδιος ήταν που καλούσε τις προάλλες τους δημότες σε "ξεσηκωμό" και κινητοποίηση στο υπουργείο Παιδείας, για τη χαμηλή κρατική σχολική χρηματοδότηση! Πολιτική υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο!

Καλούμε τα μέλη μας και όλους τους συνδημότες και συμπολίτες μας, να δώσουν το παρόν αύριο στο Δημαρχείο και να υποδεχθούμε τον Αντώνη Σαμαρά, όπως του πρέπει. Σαν ανεπιθύμητο, εθνοπροδότη, δωσίλογο και εντολοδόχο της Τρόικα, εις βάρος του ελληνικού Λαού...

Θα είμαστε εκεί!

Τα μέλη της Σπίθας Μαρκοπούλου "Ζ"
Η σχετική είδηση από το www.notioanatolika.gr

Ο Σαμαράς στο Μαρκόπουλο!

Επίσκεψη στον Δήμο Μαρκοπούλου θα πραγματοποιήσει στις 12.30 το μεσημέρι της Τρίτης ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς.
Η επίσκεψη πραγματοποιείται στο πλαίσιο προεκλογικής περιοδείας του κ. Σαμαρά και σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου «θα έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα προβλήματα και τις ανάγκες του Δήμου μας και της ευρύτερης περιοχής των Μεσογείων».
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μαρκοπούλου.
Σημειώνεται ότι η τελευταία φορά που πρωθυπουργός επισκέφθηκε το Μαρκόπουλο, ήταν ο Κώστας Καραμανλής στις 29 Μαΐου 2009.
Οι εκλογές διεξήχθησαν στις 4 Οκτωβρίου του ίδιου χρόνου και η Νέα Δημοκρατία παρέδωσε την εξουσία στο ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου