Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ Κ.Α.Π. ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ! ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ! & ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ


Έλληνες πολίτες,

Eντός χρονικού διαστήματός μικροτέρου τού μηνός η Πατρίδα μας εορτάζει δύο εκ των σημαντικότερων επετείων τής συγχρόνου ιστορίας μας: την επέτειό τού μεγαλειώδους ΟΧΙ στην φασιστική βαρβαρότητα που απειλούσε τούς ευρωπαϊκούς λαούς και την κορυφαία στιγμή τής αντιδικτατορικής πάλης.

Το Πολυτεχνείο υπήρξε η ηρωική, αυθόρμητη εξέγερση τού ελληνικού λαού κατά τού αμερικανοκίνητου τυραννικού καθεστώτος των συνταγματαρχών.

Το Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών «Σπίθα - Μίκης Θεόδωράκης» εκφράζει την ευγνωμοσύνη όλων μας σε όσους υπεράσπίσθησαν την αξιοπρέπεια, την εθνική υπερηφάνεια, την ελευθερία και τα δημοκρατικά δικαιώματα τού λαού μας.

Ο φυσικός πλούτος τής ευλογημένης αυτής πατρώας γης, ο πλούτος που ο φίλεργός λαός μας έχει με κόπο και ιδρώτα δημιουργήσει και  η δημοσία περιουσία έχει γίνει στόχος ξένων επικυριάρχων και διαγουμιστών. Αυτοί σε συνεργασία με εγχώρια μικρόψυχα, κακόμοιρα και προσκυνημένα συμφέροντα και το πολιτικό προσωπικό τους θέλουν να καλύψουν τον γαλανό ουρανό μας με ένα πέπλο μαύρης τρομοκρατίας, τον λαμπερό ήλιο μας με το σκοτάδι τού πολιτιστικού εξανδραποδισμού, την εθνική συνείδησή μας με την φτώχια τής ιστορικής λησμοσύνης και την περηφάνεια μας με αναξιοπρεπή υποταγή. Δεν θα τούς περάση.

Σήμερα που τα αιτήματα τού αντιδικτατορικού αγώνα δεν έχουν ακόμη δικαιωθή, σήμερα που ο ελληνικός λαός στενάζει κάτω από μία νέα κατοχή, σήμερα που είναι όσο ποτέ επίκαιρα τα αιτήματα τής εθνικής ανεξαρτησίας, τής λαϊκής κυριαρχίας και πατριωτικής αναγεννήσεως, το κίνημά μας καλεί τον λαό μας, τούς εργαζομένους, τούς ανέργους, τούς φοιτητές και όλα τα κοινωνικά στρώματα που θίγονται από τα μνημόνια να συστρατευθούν μαζί μας σε αγώνα ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ και ΑΝΥΠΑΚΌΗΣ.

Ο περήφανός λαός μας  οι τάξεις των εργαζομένων, οι σπουδαστές μας, οι άνεργοι και η νεολαία μας  θα αντιπαραθέσουν στην αδηφαγία και την  βουλιμία των ξένων δυναστών την ενωμένη ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ τους μέσα από ένα πλατύ, πατριωτικό, εθνικοαπελευθερωτικό, δημοκρατικό, λαϊκό μέτωπό. Θα παραμερίσουμε τα ψοφοδεή, χαμερπή, δείλαια και μίζερα εγχώρια ανδρείκελά τους και θα αναδείξουμε δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση ικανή να προασπίση τα λαϊκά και εθνικά συμφέροντα και να αποκαταστήση την εθνική μας αξιοπρέπεια που τόσο βάναυσα προσέβαλαν οι αυθάδεις ξένοι και οι εγχώριοι υποτακτικοί τους.

Την ενωμένη, αυθάδη επίθεση των δυνάμεων τού φαιού μετώπου των ξένων και των εγχωρίων συνεργατών τους θα αποκρούσουμε με την ελπιδοφόρα και αποφασισμένη αντίσταση του ενωμένου λαού μας μέχρι που τα όνειρά μας να μην γίνουν απλώς εφιάλτης τους αλλά τελεία συντριβή τους.

Η δύναμή σου πέλαγός κι η θέλησή μου βράχος, θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία.

ΚΑΛΕΣΜΑ
Tο Κίνημά μας θα συμμετέχει στην προγραμματισμένη πορεία της 17ης Νοεμβρίου.
Σας προσκαλούμε να συμπορευθείτε με μας και από κοινού να αποτίσουμε φόρο τιμής στους αγωνιστές τού αντιδικτατορικού αγώνος και να διαδηλώσουμε με φωνή Στέντορος την απόφασή μας για εθνική ανεξαρτησία, λαϊκή κυριαρχία και πατριωτική αναγέννηση, για ελπιδοφόρο και δημιουργικό μέλλον και συνεργασία των λαών.

Σημείο προσυναντήσεως: Χαλκοκονδύλη και Πατησίων στις 14:00 μ.μ.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ

Σας ενημερώνουμε ότι στη σημερινή μεγάλη διαδήλωση και πορεία για το Πολυτεχνείο συναγωνιστές  δικηγόροι  θα βρίσκονται σε επιφυλακή για να υπερασπιστούν δωρεάν όσους συντρόφους Σπιθιστές αλλά και άλλους διαδηλωτές συλληφθούν.

Τα ονόματα και τα τηλέφωνα των δικηγόρων είναι:

ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 6974996945
ΠΕΛΕΚΙΔΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ 694781564
ΡΕΠΟΥΣΗ ΚΟΡΙΝΑ 6944587978
ΦΟΥΡΚΙΩΤΗ ΕΛΕΝΗ 697200784

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου