Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Κάλεσμα για άφιξη Μέρκελ (ΑΛΛΑΓΗ ΣΗΜΕΙΟΥ ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ)

Το ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΣΠΙΘΑ του Μίκη Θεοδωράκη δηλώνει προς την κ. Άνγκελα Μέρκελ ότι δεν είναι ευπρόσδεκτη στην Πατρίδα μας και η παρουσία της δεν θα γίνει σε καμία περίπτωση ανεκτή. 

Καλούμε σύσσωμο τον Ελληνικό λαό και όλα τα μέλη μας, Σπιθιστές και Σπιθίστριες, σε γενικό ξεσηκωμό την Τρίτη, ημέρα άφιξης της καγκελάριου της Γερμανίας. 

Η Αθήνα και ολόκληρη η Ελληνική επικράτεια την μέρα αυτή να μεταβληθεί σε ένα μεγάλο καζάνι αγανάκτησης, αντίδρασης και αντίστασης, απέναντι στους σύγχρονους κατακτητές και εφιάλτες της Ελλάδος και απέναντι στους σφετεριστές της Εθνικής της Κυριαρχίας! 

Σημείο συνάντησης των μελών μας στην Αθήνα για την ΤΡΙΤΗ 9/10/2012 θα είναι τα γραφεία του ΚΑΠ-Σπίθα (Απόλλωνος 12, Αθήνα) στις 17:00 και όχι το ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ, όπως αρχικά είχε αναφερθεί.

Αντίστοιχα σημείο προσυγκέντρωσης για την Θεσσαλονίκη θα είναι ο Λευκός Πύργος και θα πραγματοποιηθεί πορεία προς το Γερμανικό προξενείο στις 17:00. Οι ΣΠΙΘΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ στηρίζουν και συμμετέχουν στην ενωτική πρωτοβουλία πολιτών της Θεσσαλονίκης.      


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 
ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΣΠΙΘΑ 
του Μίκη Θεοδωράκη
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου