Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Η ΣΠΙΘΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ Κ.Α.Π.-ΣΠΙΘΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ

Ο Μίκης Θεοδωράκης στα μπλόκα Κερατέας!


Έπειτα από τη προτροπή του Ηγέτη και Ιδρυτή του Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών, Μίκη Θεοδωράκη http://www.spitha-kap.gr/el/kap/news/?nid=4129, οι Σπίθες επανέρχονται σε καθεστώς αυτοοργάνωσης και επιλέγουν μόνες τους τον τρόπο διάδοσης των Ιδεών και του πνεύματος της ΣΠΙΘΑΣ, μακριά από κεντρικά όργανα και οργανωτική υποδομή.

Ενημερώνουμε λοιπόν τα μέλη και τους φίλους μας, ότι επαναδραστηριοποιείται η ΣΠΙΘΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ - ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ και τους καλούμε να έχουν τα μάτια τους ανοικτά, διότι το Σύστημα με τους εντεταλμένους προβοκάτορες και τραμπούκους του βρίσκεται εδώ και καιρό με τη πλάτη στον τοίχο και αντιδρά σπασμωδικά στην κάθε κίνηση του ελληνικού λαού για Αντίδραση, Αντίσταση και Ανυπακοή!

Στοιχεία επικοινωνίας και ενημερώσεις θα μπορείτε να βρείτε στο επίσημο ιστολόγιο της ΣΠΙΘΑΣ μας
http://spitha-markopoulo.blogspot.gr/, ενώ υπενθυμίζεται πως μόνη επίσημη ιστοσελίδα του Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών - Σπίθα, παραμένει το www.spitha-kap.gr.

Παραμένουμε πιστοί στο Ήθος, το Πνεύμα και την Αγωνιστικότητα του Κ.Α.Π -Σπίθα και στον Μίκη Θεοδωράκη, ο οποίος παραμένει Εμπνευστής και Οδηγητής του Αγώνα μας, για Εθνική Ανεξαρτησία - Λαϊκή Κυριαρχία - Πατριωτική Αναγέννηση.

"Και να θυμάστε πάντα πως στην Επανάσταση χάνονται όλες οι μάχες, εκτός από τη τελευταία." (Μίκης Θεοδωράκης 7/8/2012)

2 σχόλια: