Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ!

Μετά την αναπαραγωγή των δηλώσεων του Μίκη Θεοδωράκη από το 2012, φερόμενες ως ...φρέσκιες από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους υποψηφίους του, ήρθε ο ανεκδιήγητος πολιτικάντης Μιχάλης Δρίτσας, υποψήφιος δήμαρχος στον Πειραιά με το team του Alexis να δηλώσει ψευδώς πως στηρίζεται από τον ηγέτη της ΣΠΙΘΑΣ! Το 2012 ο ΣΥΡΙΖΑ "έγλειφε" τον Μίκη Θεοδωράκη για τις βουλευτικές εκλογές. Ο τεράστιος Μίκης κατάλαβε αμέσως τον καιροσκοπισμό πολιτικό τυχοδιωκτισμό τους και τους έκλεισε τη πόρτα με αποτέλεσμα να χάσουν τις εκλογές. Τώρα προσπαθούν να κάνουν το ίδιο, αλλά με μεγαλύτερη ανηθικότητα !!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ




Μετά απορείτε ψευτοαριστεροί ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ που σας γυρίζει τη πλάτη ο ελληνικός Λαός...!
ΛΑΜΟΓΙΑ, ΚΑΘΙΚΙΑ, ΠΑΣΟΚΟΙ νέας γενιάς...

Ίδια και απαράλλαχτη τακτική με το ΠΑΣΟΚ του '81: Ανήθικη και καπηλευτική κλοπή των συνθημάτων, προσωπικοτήτων και ιδεολογιών της Αριστεράς, χωρίς να είστε ή να πρεσβεύετε -ούτε στο ελάχιστο!- την Αριστερά!!! Αυτή η ανηθικότητα, άκρατη ηλιθιότητα και η πολιτική βρώμα στρέφει τους ηλίθιους Έλληνεςστην ακροδεξιά και τα άλλα ναζιστόσκυλα, της Χ.Α.! Αυτή η ανηθικότητα μπερδεύει τους πολίτες αυτής της χώρας, που βρίσκονται στην απόλυτη σύγχηση, με ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ακόμη στη κυβέρνηση με αλλεπάλληλα μνημόνια και με τον καιροσκοπισμό του εθνομηδενιστή ΣΥΡΙΖΑ στην αξιωματική αντιπολίτευση!

Οι μη ηλίθιοι Έλληνες, απλά απογοητεύονται από τον ΤΌΣΟ σκοταδισμό της υποτιθέμενης κοινοβουλευτικής Αριστεράς και γυρίζουν τη πλάτη ΣΕ ΌΛΟΥΣ! Ούτε πόδι δε θα πατήσουμε στις εκλογές...

Ντροπή στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά μεγαλύτερη ντροπή θα έπρεπε να νιώθουν τα παλαιοκομματόσκυλα, παρατρεχάμενοι, που τον αβαντάρουν με το πιο ξεδιάντροπο τρόπο και μάλιστα φοβούνται κιόλας μήπως και απέχει ο ελληνικός Λαός από το ...δημοκρατικό του δικαίωμα να ψηφίσει και χάσει καμία ψήφο ο Alexis!!!
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ...

Είμαστε αληθινοί Σπιθιστές και πιστοί μέχρι τέλους στον Μίκη θεοδωράκη. Συνεχίζουμε τον Αγώνα, έξω και απέναντι από το Σύστημα. Συνεχίζουμε να περιφερόμαστε στους δρόμους του κόσμου και να ψάχνουμε ανθρώπους... να ψάχνουμε Θεοδωρακιστές...

ΣΠΙΘΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ "Ζ"

3 σχόλια:

  1. Διαφωνώ στους επιθετικούς προσδιοριμούς των Ελλήνων. Θεωρώ ότι είναι πλήρως ανενημέρωτοι, με μεγάλη ευθύνη να βαρύνει αυτούς βέβαια, όμως το καθεστώς επί δεκαετίες έχει διαβρώσει τα πάντα.

    Ως προσωπική θέση, αν και ταλαντεύτηκα αρκετά, θα στηρίξω το Λευκό. Όποιος θέλει να συμμετάσχει στην εκλογική διαδικασία και να τους στείλει ένα ηχηρό μήνυμα, είναι ο καλύτερος τρόπος. Ένα μεγάλο ποσοστό Λευκού π.χ. 40% θα τους ταρακουνούσε όλους και μέσα και απ'έξω.

    Πατσίκας Μιχαήλ

    π. Γ. Γραμματέας Κ.Α.Π. Σπίθα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αποχή! Εγώ αυτό θα κάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαύρο στον Μεθενίτη τον μεγάλο καταστροφέα του Μαρκόπουλου και του Πόρτο Ράφτη, οι περισσότεροι δήμαρχοι της Ανατολικής Αττικής άλλαξαν αν τον ξαναεκλέξουμε είμαστε άξιοι της τύχης μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή