Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΕΣΑΙ;;;

Φίλε αναγνώστη, πριν προχωρήσεις στη παρακάτω είδηση, έχε υπόψη σου αυτά και επειδή πλησιάζουν και εκλογές (είτε αύριο, είτε σε δύο χρόνια!), να δούμε λίγο τα δεδομένα:

1) Η σημερινή κυβέρνηση απόλυτο υποχείριο και εντολοδόχος τρίτων (δες παρέμβαση Γιούνκερ και τα τέσσερα τελευταία χρόνια! Δε χωράνε σε 10 λέξεις!),

2) Η αυριανή κυβέρνηση (ΣΥ.ΡΙΖ.Α.) μέσα στον καιρό των μνημονίων, δηλώνει πως η χώρα "δε τελεί υπό κατοχή" (Τσίπρας, 10-4-2013 στην Εκπομπή "Νέοι Φάκελοι" του Α. Παπαχελά) και ξεφτιλίζεται με τη παρουσία του Λαφαζάνη στην εκπομπή των Καμπουράκη/Οικονομέα περί "ανεξάρτητης χώρα η Ελλάδα" (10 λεπτάκια είναι, αλλά έχει ενδιαφέρον, https://www.youtube.com/watch?v=1UqyeMu5wg4)

3) Η υπόλοιπη Αντιπολίτευση στη κοσμάρα της! Άλλοι αβαντάρουν κυβέρνηση, άλλοι αβαντάρουν αξιωματική αντιπολίτευση, άλλοι απλά ζεσταίνουν τα έδρανα και άλλοι είναι απλά για την αρπαχτή του βουλευτικού μισθού και συν αυτού.

ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΨΗΦΟΦΟΡΕ, ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟ "ΜΗ ΧΕΙΡΟΝ ΒΕΛΤΙΣΤΟΝ" ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ "ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ!";;;

ΛΕΞΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ", "ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ" ΚΑΙ "ΛΟΓΙΚΗ" ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ;;;

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ-ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ!

ΣΠΙΘΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ "Ζ"




Αναδημοσίευση από www.theodorakism.gr


Το Διευθυντήριο των Βρυξελλών παρεμβαίνει πλέον ανοιχτά στις πολιτικές εξελίξεις της Ελλάδας

ΩΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Σχεδόν σε όλες τις ειδησεογραφικές ιστοσελίδες, διαβάζουμε σήμερα τα παρακάτω:

"Το Διευθυντήριο των Βρυξελλών παρεμβαίνει πλέον ανοιχτά στις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα, προσπαθώντας να επηρεάσει την προεδρική εκλογή και να αποτρέψει την επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ στις πιθανολογογούμενες εθνικές εκλογές.  Μετά την ανοιχτή τοποθέτηση της εκπροσώπου του Κομισιόν υπερ της υποψηφιότητας Δήμα για την προεδρία της Δημοκρατίας, νέα ωμή παρέμβαση εκδηλώθηκε από τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, ο οποίος είπε ότι δεν θα ήθελε «να έρθουν στην εξουσία ακραίες δυνάμεις» και προειδοποίησε για τις συνέπειες ενός... «λανθασμένου εκλογικού αποτελέσματος».
Μιλώντας στην αυστριακή τηλεόραση, ο πρόεδρος της Κομισιόν δήλωσε ότι προτιμά να έχουν την εξουσία στην Αθήνα «οικεία πρόσωπα» - εννοώντας προφανώς τον Σταύρο Δήμα και τον Αντώνη Σαμαρά. Με τον υποψήψιο ΠτΔ έχει συνεργασθεί στην Κομισιόν, ενώ με τον πρωθυπουργό έχει συναντηθεί πολλές φορές στις Συνόδους Κορυφής και στις εκδλώσεις του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Αναφερόμενος στις εκλογές και στην προπτική επικράτησης του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Γιούνκερ  απήυθυνε έμμεση προειδοποίηση προς τους Ελληνες ψηφοφόρους, τονίζοντας ότι «γνωρίζουν πολύ καλά τι θα σημάνει για την χώρα τους και την ευρωζώνη ένα λανθασμένο εκλογικό αποτέλεσμα»."

Οι δηλώσεις αυτές του κ.Γιούνκερ αποδεικνύουν και επίσημα (για άλλη μια φορά) αυτά που η ΣΠΙΘΑ και ο Μίκης Θεοδωράκης "φωνάζουν" απ' το 2010: Την ντροπιαστική εξάρτηση της χώρας απ' τους ξένους. Η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε προτεκτοράτο που το διοικούν οι ξένοι, αλλά πλέον το φωνάζουν κιόλας, δίχως να κρύβονται και δίχως πια να χρησιμοποιούν οποιουδήποτε είδους διπλωματία ώστε να μην εκτίθενται, έστω για τους τύπους. Πλέον οι επικυρίαρχοι νταβατζήδες και τοκογλύφοι της Ευρώπης έχουν αποθρασυνθεί πλήρως.

Φυσικά όλα αυτά δεν μας εκπλήσσουν, αλλά μας προσβάλλουν και μας θυμώνουν... 

Δυστυχώς ολόκληρη η αριστερά του κοινοβουλίου (ο ΣΥΡΙΖΑ & το ΚΚΕ) δεν έλαβε σοβαρά υπόψη την ανάλυση αυτή του Μίκη Θεοδωράκη και της ΣΠΙΘΑΣ (δεν πιστεύουν καν ότι η Ελλάδα έχει απολέσει πλήρως την εθνική της κυριαρχία) για να προετοιμάσει τον λαό και να τον ενώσει σε ένα μεγάλο μέτωπο αντίστασης (ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α) σε όλες αυτές τις προσβολές. 

Ειδικά ο ΣΥΡΙΖΑ, θέλησε να διανύσει το γνωστό μονοπάτι προς την εξουσία δίχως να φροντίσει πρώτα να προφυλαχτεί απ' τα αγκάθια που υπήρχαν και εξακολουθούν να υπάρχουν σε αυτό. 

Καλούμε τον Ελληνικό λαό και όλους τους πραγματικά ανεξάρτητους πολίτες να κλείσουν τα αυτιά τους στους ωμούς εκβιασμούς και τα ξένα τελεσίγραφα και να αγωνιστούν με όλες τους τις δυνάμεις ώστε η Ελλάδα να γίνει έθνος Ανεξάρτητο, Υπερήφανο και Δυνατό!




"Τελειώνοντας, ξαναγυρίζω στο άγραφο χαρτί, πάνω στο οποίο πρέπει να μπει η λέξη ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ. Με κάθε τρόπο. Με γράμματα στους τοίχους, στους δρόμους «ΕΑ» (Εθνική Ανεξαρτησία), είτε και με 3 Α (Ανεξαρτησία-Ανάπτυξη-Αναγέννηση). Να τα βλέπουν συνεχώς, ώσπου να περάσει στο μυαλό και το αίμα τους!

Αθήνα, 7.9.2013

Μίκης Θεοδωράκης"






Οι συντελεστές του Θεοδωρακισμού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου