Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 24/07/11, ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!!

Η ΣΠΙΘΑ ΚΟΥΚΑΚΙΟΥ-Ν.ΚΟΣΜΟΥ εν οψει της επικειμενης ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στις 24-7-2011 ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ σε ολες τις ΣΠΙΘΕΣ και με την βοηθεια της ΕΥΑ να αναλαβουν πρωτοβουλια για την συνδιοργανωση με ΟΛΑ ΤΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ της αληθινης γιορτης της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ που θα λαβει μερος στην πλατεια συνταγματος καθως και σε ολεσ τις πλατειες ,σε ολες τις περιοχες της ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΣΚΟΠΟΣ της εκδηλωσης ειναι να αναδειξουμε οτι ο ΛΑΟΣ ,σε αυτην την περιοδο της κοινοβουλευτικης χουντας που διανυουμε,γιορταζει διαμαρτυρομενος,το ΑΛΗΘΙΝΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και στελνειμηνυμα ,σε ολους αυτους που συμμετεχουν στην > εκδηλωση του Προεδρικου Μεγαρου με την παρουσια ολων των προδοτων που απαρτιζουν το σαπιο πολιτικο συστημα,οτι αυτος (Ο ΛΑΟΣ) και μονο αυτος ειναι ο πραγματικος θεματοφυλακας του θεσμουκαι πως πολυ συντομα θα τον αποκαταστησεικαι θα τον επαναφερει στην αμεσοδημοκρατικη του μορφη.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ η εκδηλωση ,χρονικα,να γινεται παραλληλα με αυτην του Προεδρικου Μεγαρου ουτως ωστε να γινει πιο δυνατη και ουσιαστικη η διαμαρτυρια.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΕΡΓΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ την ορχηστρα του ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ για να δωσει τον αναλογο παλμο που χρειαζεται ο ΛΑΟΣ για την συγκεκριμενη εκδηλωση.

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ πως αν η υγειατο επιτρεψει η παρουσια του ΜΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΠΙΘΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ να βοηθησουν στην πραγματοποιηση της εκδηλωσης σε αμεση συνεργασια και συντονισμο με την ΕΥΑ.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΧΗΡΟ!!!

ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΣΠΙΘΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ.

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΠΙΘΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΑ.

ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ!

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!

ΣΠΙΘΑ ΚΟΥΚΑΚΙΟΥ-Ν.ΚΟΣΜΟΥ

Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου