Τρίτη, 12 Ιουλίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Κ.Α.Π.: ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ


 
12-7-2011 

                            ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ       
 
                                                 
            ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΠΟ  
                       ΚΑΙ ΤΟ  ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ 


Τις τελευταίες  ημέρες κυκλοφορούν στον Τύπο και στο  διαδίκτυο κάποιες «ειδήσεις» οι οποίες αναπαράγονται με μεγάλη ταχύτητα και κάνουν το γύρο των ειδησεογραφικών blogs και όχι μόνο. Ειδήσεις υπόπτου προελεύσεως, που παραβιάζουν τη βασική αρχή της δημοσιογραφίας, αυτήν της διασταύρωσης αλλά και άλλες που αγγίζουν τα όρια της επιστημονικής φαντασίας. 
Επειδή αυτές οι «πληροφορίες» πύκνωσαν και επειδή  κάποια μέλη των Σπιθών αναρωτιούνται το πώς και γιατί, θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε ότι ο Μίκης Θεοδωράκης πιστός στο όραμα της Διακήρυξης της 1ης του Δεκέμβρη 2010, ουδεμία σχέση έχει με αυτά  τα δημοσιεύματα που παρα-πληροφορούν τον ανύποπτο αναγνώστη. Ο Μίκης Θεοδωράκης ίδρυσε την Κίνηση Ανεξάρτητων Πολιτών ακριβώς για να χτυπήσει το υπάρχον σαθρό πολιτικό σύστημα. Δεν υπάρχει καμιά περίπτωση και με κανένα τρόπο να συνεργαστεί μαζί του, ούτε βέβαια να αναπαράγει κάτι παρόμοιο σε καμία μορφή. Τα μέλη των Σπιθών,  το γνωρίζουν αυτό πολύ καλά γι’ αυτό συντάχτηκαν μαζί του, επειδή όμως οι μέρες είναι πονηρές αναγκαζόμαστε να υπενθυμίσουμε το αυτονόητο.  

                  
                                                                                  Ιωάννα Κολοβού 
                                                                                   Γραφείο Τύπου  
                                                                      Κίνησης Ανεξάρτητων Πολιτών

1 σχόλιο:

  1. ‎"...Τα μέλη των Σπιθών, το γνωρίζουν αυτό πολύ καλά γι’ αυτό συντάχτηκαν μαζί του, επειδή όμως οι μέρες είναι πονηρές αναγκαζόμαστε να υπενθυμίσουμε το αυτονόητο..."
    ΛΙΓΕΣ ΛΕΞΕΙΣ, ΜΑ ΠΟΣΟ ΝΟΗΜΑ ΚΡΥΒΟΥΝ! ΑΡΚΕΤΟΙ "ΘΩΜΑΔΕΣ" ΠΕΤΑΧΤΗΚΑΝ ΣΑΝ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗ Κ.Α.Π. ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ, ΣΤΟ FIMOTRO Κ.Α. ΑΥΤΟΙ ΟΙ "ΘΩΜΑΔΕΣ", ΑΝ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ Κ.Α.Π., ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΕΚΕΙ! Η ΣΥΝΟΧΗ ΤΩΝ ΣΠΙΘΩΝ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΣΕΙ ΣΑΝ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΡΙΖΩΣΕΙ ΣΑΝ ΖΙΖΑΝΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή