Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΠΑΝ "ΟΧΙ" ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ! Η ΣΠΙΘΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ!


Οι καιροί απαιτούν αγωνιστές και οι δημότες Μαρκοπούλου δείχνουν έτοιμοι να ριχτούν στη μάχη ενάντια στη πολιτική του Καπιταλισμού της Καταστροφής και των Μνημονίων, ενάντια στους ντόπιους υπαλλήλους, δωσίλογους αυτών που θέλουν τους λαούς γονατισμένους! Τη Κυριακή, 17/01/2012, η αίθουσα συγκεντρώσεων του Δημαρχείου Μαρκοπούλου ήταν κατάμεστη από πολίτες του Δήμου μας, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Επιτροπής Αγώνα του Δήμου Μαρκοπούλου ενάντια στα χαράτσια, μία κίνηση που από τη πρώτη στιγμή στήριξε και η ΣΠΙΘΑ Μαρκοπούλου.

Μία επιτροπή τριών μελών της Σπίθας μας παρευρέθηκε στη συγκέντρωση της Κυριακής, με το μέλος μας Γαβριήλ Ιστικόπουλο να παίρνει το λόγο και να καλεί τους Μαρκοπουλιότες να σταθούν αλληλέγγυα, ο ένας στον άλλον, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «να φανούμε σαν μία γροθιά»...

Παρόντες στην συγκέντρωση, και μέλη του Κινήματος "Δε Πληρώνω", αλλά και συναγωνιστές από αντίστοιχη Επιτροπή Αγώνα στον Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου, ενώ πραγματοποιήθηκε και η κοπή της πίτας για τη νέα χρονιά.

Επόμενο ραντεβού της Επιτροπής Αγώνα Δήμου Μαρκοπούλου ορίστηκε για τις 29/01/2012, όπου θα πραγματοποιηθεί νέα συγκέντρωση με διακεκριμένους ομιλητές, μεταξύ των οποίων και ο φίλος του Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών, καθηγητής Γιώργος Κατρούγκαλος.

ΣΠΙΘΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου