Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

Σήμερα πραγματοποιείται  η μεγάλη νίκη  των πολιτών, που αγνόησαν τις απειλές για διακοπή παροχής ρεύματος και αρνήθηκαν να πληρώσουν το Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε. μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο την Ανυπακοή τους, ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΕΝΟΙ  στην πανάθλια κυβερνητική σύμπραξη υποστήριξης του Μνημονίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ Κ.Α.Π.
Σε αντίθεση με την κυβερνητική αναδίπλωση να εξαιρέσει μια μικρή  κοινωνική ομάδα από το μέτρο αυτό, οι πολίτες από όλες τις τάξεις, με σθένος, όχι μόνο δεν πληρώνουν το ειδικό τέλος, αλλά ελπίζουν στην ανατροπή του πολιτικού συστήματος, χρησιμοποιώντας το ίδιο αντιλαϊκό μέτρο εις βάρος της κυβέρνησης, ως μπούμερανγκ.  
Καλούμε εκείνους τους συμπολίτες μας που πλήρωσαν την 1η δόση του ειδικού τέλους, να συμπαρασταθούν στους 1.500.000 και πλέον συμπολίτες μας οι οποίοι αρνήθηκαν να υποστούν τον εκβιασμό της παραπαίουσας και φοβισμένης σημερινής κυβέρνησης και να πράξουν ακριβώς το ίδιο, να μην πληρώσουν δηλαδή το χαράτσι.
Τώρα που επιτέλους διαπιστώσαμε ότι είμαστε οι πολλοί, ας χρησιμοποιήσουμε τα ίδια τα όπλα της κυβέρνησης, για να χτυπήσουμε αυτή τη φορά εμείς αυτούς, και να καταλάβουν ότι ούτε να εκβιάσουν πλέον μπορούν, ούτε  να κυβερνήσουν έναν λαό που αντιστέκεται, παίρνοντας τη μοίρα του στα χέρια του.

Όποιος  παραμένει απαθής, τώρα που αυτοί ξεπουλούν τη χώρα μας, 
                                         έχει μεγαλύτερη  ευθύνη από αυτούς που μας κυβερνούν.
Υ.Γ. Είναι πλέον δεδομένο ότι και τα ίδια τα γραφεία της ΔΕΗ που εισπράττουν λογαριασμούς, έχουν αρχίσει να δέχονται την πληρωμή των λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος, αφαιρουμένου του ειδικού τέλους.
Σύμφωνα με στοιχεία της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ από τις 10 Οκτωβρίου μέχρι σήμερα έχουν εκδοθεί 9.500.000 λογαριασμοί με το ειδικό τέλος ακινήτων (που συμπεριλαμβάνει σε πολλούς από αυτούς και τη δεύτερη δόση πληρωμής) . Από τους 9.500.000 οι 5.500.000 λογαριασμοί έχουν πληρωθεί,  από τους υπόλοιπους 4 εκατ. Λογαριασμούς που περιλαμβάνουν μόνο την 1η δόση, σε περίπου 1,5 εκατομμύρια  έχει παρέλθει η προθεσμία των 25 ημερών (ημερομηνία έκδοσης - πληρωμής που αναγράφονται στα έντυπα). Από αυτούς τους λογαριασμούς οι 250.000 είναι εκείνοι που έχουν λήξει πάνω από 80 ημέρες.
Η ΔΕΗ ταχυδρομεί μέσα στο Ιανουάριο την 2η δόση του  Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε., αλλά και το συνολικό ποσό (1η & 2η δόση), σε όσους δεν πλήρωσαν το χαράτσι στους λογαριασμούς του Νοεμβρίου. 
  
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
  

Κεντρικά Γραφεία Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών Ερμού 7, 6ος όροφος
Τηλ. επικοινωνίας 210-3233877 e-mail: epi.no.attikis@gmail.com ww.spitha-kap.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου