Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΣΠΙΘΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ - ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ...ΨΑΡΕΜΑ!!!

ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΨΑΡΕΜΑ!

ΠΑΡΑΚΑΤΩ (ΦΩΤΟ 1) ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΦΕΝΤΟΝΑΣ, ΦΤΗΝΗΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ...
ΨΑΞΤΕ ΤΙΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΕΙΔΗ ΚΥΝΗΓΙΟΥ ΚΑΙ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ.

ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ, ΜΗ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΜΑΤ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΑΥΓΑ, ΠΕΤΡΕΣ, ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΤΛ... ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΗΜΑΔΕΨΕΤΕ ΜΕ ΤΗ ΣΦΕΝΤΟΝΑ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΧΡΩΜΑ (μπαλονάκι) 'Η ΑΥΓΟ, ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕ ΦΟΡΟΥΝ ΚΡΑΝΗ ΚΑΙ ΔΕ ΚΡΑΤΟΥΝ ΑΣΠΙΔΕΣ. ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΣΦΕΝΤΟΝΕΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ! ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΨΑΡΕΜΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ. ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΨΑΡΕΜΑ! EINAI ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΟ ΨΑΡΕΜΑ, ΠΛΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΑΡΑΔΕΣ! ΟΛΟΙ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ, ΓΙΑ ΨΑΡΕΜΑ!




Χρήστος Σωτηρόπουλος
Εκπρόσωπος ΣΠΙΘΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΦΕΝΤΟΝΑ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 5€
ΣΦΕΝΤΟΝΑ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 10€

ΣΦΕΝΤΟΝΑ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 13€


 
Ακολουθεί ανακοίνωση του Κ.Α.Π.-ΣΠΙΘΑ για τις προσεχείς κινητοποιήσεις...


Καλούνται όλα τα μέλη των Σπιθών Σάββατο (18/02/2012) και ώρα 12:00 στην μεγάλη Συγκέντρωση που θα γίνει στην πλατεία Συντάγματος.

Η συγκέντρωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Πανευρωπαϊκής Συμπαράστασης προς την Ελλάδα, παράλληλα με ανάλογες συγκεντρώσεις που διοργανώνονται σε όλες τις πόλεις της Ευρώπης γι αυτό τον σκοπό.

Επίσης την Κυριακή το απόγευμα στις 17:00 καλούνται τα μέλη των Σπιθών να ανταποκριθούν στο κάλεσμα των ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ που θα πραγματοποιήσουν Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στην πλατεία Συντάγματος.

Από την Επιτροπή Ενημέρωσης Κ.Α.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου