Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΣ ΜΙΚΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ! Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΡΧΙΣΕ...

Ό,τι πιο συγκλονιστικό έχουμε (μιλάω μετά βεβαιότητος στον πληθυντικό!) ζήσει στη ζωή μας! 
Στο δεύτερο βίντεο ακούγεται ο Μίκης να λέει ενώ σπρώχνει τους πάντες για να περάσει πεζός: "Θα με χτυπήσουνε; Άσε με!!!". Έπειτα, αφού οπισθοχωρήσαμε (στο ύψος της εισόδου του πάρκινγκ της βουλής στη Β. Σοφίας), έλεγε: "Πάμε πίσω. Αφήστε με να πάω εκεί...Είναι δειλοί! Θέλω να πάω μπροστά τους!". ΟΛΟΙ βήχαμε από τα χημικά και ο Μίκης γέλαγε και μας έλεγε "γυναικούλες" ενώ δε θα ξεχάσω το βλέμμα του Γκλέτσου, που έβλεπε τον Μίκη να μην ακούει σε γιατρούς και συνοδούς και να μη κάθεται καν στο καροτσάκι! Τελικά, "μας κατάφερε" και πήγε και δεύτερη φορά μπροστά στα ματ και πρόλαβε να μιλήσει για 10 δεύτερα, πριν ρίξουν ΕΠΙΤΗΔΕΣ στα πόδια του μπροστά ένα καπνογόνο χωρίς καμία αφορμή (βίντεο Νο3). 
Δε σταμάτησε ούτε εκεί! Μετά από πιέσεις, μπήκε στο αυτοκίνητο, όπου και αποφάσισε να μπει στη βουλή από την πλάγια είσοδο, με την ιδιότητα του πρώην βουλευτή. Συνοδεύσαμε το αυτοκίνητο καθ' όλη τη διάρκεια της πορείας του, ξεκινώντας 50 άτομα και καταλήγοντας 100άδες! Τελικά ο Μίκης μπήκε με τον Μανώλη Γλέζο στη βουλή μιλώντας ξεκάθαρα για προδοσία των βουλευτών (βίντεο Νο4)!
Την Κυριακή, 12/02/2012, θέλησαν να σκοτώσουν εν ψυχρώ τον Μίκη Θεοδωράκη και αυτός παρέμεινε όρθιος να τους κοιτά στα μάτια και να γελά! Όλα τα ματ του κόσμου και όλα τα παρακράτη του κόσμου δε μπορούν να λυγίσουν τον Μεγαλύτερο Έλληνα Αγωνιστή ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ... 
Κράτος και Παρακράτος έχει γίνει ΕΝΑ. Όμως η ΓΡΟΘΙΑ του λαού, είναι και αυτή σφιγμένη και θα τους συντρίψει. Όσο υπάρχουν δίπλα μας σύμβολα σαν τον Μίκη Θεοδωράκη και τον Μανώλη Γλέζο, να μας συνοδεύουν και να μας εμψυχώνουν, όχι μόνο δεν τους φοβόμαστε, αλλά θα τους κάνουμε να μας φοβηθούν εκείνοι! Το βράδυ της Κυριακής ήταν η αρχή του τέλους τους... ενός τραγικού τέλους!
Ο πόλεμος άρχισε και οι θεοί είναι με το μέρος του Λαού...
ΣΠΙΘΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ του ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:   
ΙΝ.GR: Θύματα δακρυγόνων και οι Γλέζος-Θεοδωράκης ενώ εισέρχονταν στη Βουλή



"Θα με χτυπήσουνε; Άσε με! Άσε με!"
 



ΔΗΛΩΣΗ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

 

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΣΤΟ "ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ" 13/02/2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου