Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠ-ΣΠΙΘΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Στην Κρήτη θα μεταβούν από την Δευτέρα 20 Αυγούστου έως και την Τετάρτη 22 Αυγούστου, ο Γενικός Γραμματέας του Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών,  Μιχάλης Πατσίκας και μέλη των Επιτροπών Ιδεολογίας, Πολιτικής Ανάλυσης και Οργάνωσης, με σκοπό, αφενός να ενημερώσουν την τοπική κοινωνία για τις θέσεις και προτάσεις του Κινήματος προκειμένου να αντιμετωπιστεί η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Χώρα  και αφετέρου να συναντηθούν, να συνομιλήσουν  με τα μέλη των Σπιθών της Κρήτης.


            Συγκεκριμένα :
  • Τη Δευτέρα στις 11 το πρωί θα δοθεί Συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χανίων.
  • Την ίδια ημέρα, στις 8:30 το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί διασπιθική ολομέλεια των Σπιθών Χανίων, στο βιβλιοπωλείο «Εκδόσεις Έρεισμα» του συναγωνιστή Χρήστου Μαχαιρίδη, που βρίσκεται στην οδό Κ. Σφακιανάκη 17. Στη συνάντηση θα παρευρεθούν και συναγωνιστές από την πόλη του Ρεθύμνου με σκοπό να δημιουργηθεί και η «Σπίθα Ρεθύμνου». Ακόμη θα παρευρεθούν και όσοι φίλοι του Κινήματος  επιθυμούν, προκειμένου να ενημερωθούν και να διατυπώσουν ερωτήματά τους.
  • Την Τρίτη 21 Αυγούστου το πρωί, θα δοθεί αντίστοιχη Συνέντευξη Τύπου στο Ηράκλειο και το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί συνέλευση της «Σπίθας Μασταμπά», παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Κινήματος και των μελών της Κεντρικής Επιτροπής, όπου και πάλι θα παραβρεθούν και φίλοι του Κινήματος.
  • Τέλος, την Τετάρτη το πρωί, θα γίνει συνάντηση με μέλη του Κινήματος και φίλους, που δεν θα έχουν την δυνατότητα της παρουσίας τους την προηγούμενη μέρα.
Οι εξορμήσεις αυτές του Γενικού Γραμματέα του Κινήματος και μελών της Κεντρικής Επιτροπής, θα συνεχιστούν και θα μεταβούν σε όσο το δυνατόν περισσότερες πόλεις της Ελλάδας μας, προκειμένου να ενημερώσουν τον Λαό για τη δεινή πολιτικη κατάσταση και το αδιέξοδο της πολιτικής των μνημονίων και να συνδράμουν στην Αντίσταση, την Ανυπακοή και την Αλληλεγγύη.

Γραφείο Τύπου ΚΑΠ-Σπίθα

Πηγή: http://www.spitha-kap.gr/el/news/?nid=2774

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου