Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Ο ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑΖΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟ! - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΠΙΘΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ "Ζ'"


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΠΙΘΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ "Ζ"

Μετά 30 μήνες από τη "γέννηση" της Κίνησης Ανεξάρτητων Πολιτών, η ιδεολογία μας παραμένει η μοναδική ξεκάθαρη, όπως εκφράζεται από τον Ηγέτη του Κ.Α.Π.-Σπίθα, Μίκη Θεοδωράκη, ενώ σήμερα η υιοθέτηση και εφαρμογή της φαντάζει πιο αναγκαία από ποτέ!

Μετά από τρία χρόνια Μνημονίων και βαθιάς κρίσης, οι εγχώριες πολιτικές δυνάμεις, υπακούοντας πιστά τις οδηγίες της Παγκοσμιοποίησης και του Παγκοσμίου Συστήματος Εξουσίας στη τακτική του ΣΟΚ και ΔΕΟΣ πάνω στα έθνη-κράτη, επιδιώκουν μέσω της απόλυτης σύγχησης να προκαλέσουν την απαραίτηση "αφασία" στον ελληνικό λαό. Έναν λαό, που βλέπει την κοινοβουλευτική Αριστερά να εκφράζει τον απόλυτο εθνομηδενισμό, είτε από τη πτέρυγα της ΔΗΜ.ΑΡ., είτε από του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ή του Κ.Κ.Ε.! Που βλέπει σαστισμένος τη φτηνή συμμορία νεοΝαζιστών της Χρυσής Αυγής να υψώνει τη καταματωμένη ελληνική σημαία και να την αμαυρώνει!

Ναζιστές με ελληνικές σημαίες και Αριστεροί εθνομηδενιστές, αποτελούν την απόλυτη σύγχηση ενός λαού που μέχρι πρότινος γνώριζε πως ο ναζισμός ευθύνεται για εκατομμύρια θύματα Ελλήνων και η ΕΑΜική Αριστερά αγωνίστηκε και θυσιάστηκε για την εθνική Ανεξαρτησία, καλυμμένη με την ελληνική σημαία! Ένός λαού που δέχεται αλλεπάλληλα ψυχολογικά σοκ και χτυπήματα για να απομακρυνθεί από οτιδήποτε εθνικό τον κάνει υπερήφανο και μπορεί να του διδάξει πως να "σηκωθεί" ψηλότερα!

Και μέσα σε αυτό το κλίμα, υπάρχει μία Κίνηση και ένας Ηγέτης που υψώνουν τη "σημαία" ψηλά, καλώντας όλους τους Έλληνες να "σηκωθούν λίγο ψηλότερα", πάνω από τα κομματικά συμφέροντα. Καλώντας όλους τους Έλληνες να γυρίσουν τη πλάτη στους πολιτικούς νάνους και να στραφούν προς τους Ποιητές γίγαντες! Καλώντας όλους τους Ανεξάρτητους Πολίτες να "σφίξουν το χέρι" και να χτυπήσουν το σημερινό καθεστώς, με την ίδια βιαιότητα που αυτό τους χτυπά και τους οδηγεί στην εξαθλίωση!

Τέρμα λοιπόν στη κοροϊδία και στον εμπαιγμό ενός ολόκληρου λαού, στις πλάτες ενός ολόκληρου έθνους! Και όσο υπάρχουν Έλληνες, Ανεξάρτητοι Πολίτες που υψώνουν τη φωνή τους, τόσο ενάντια στον Ναζισμό και τον Φασισμό, όσο και στον κατευθυνόμενο Εθνομηδενισμό, αυτό το τέρμα δε θα αργήσει να μπει...

ΣΠΙΘΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ "Ζ"


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ-ΣΠΙΘΑ, WWW.SPITHA-KAP.GR, ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΓΙΑ ΡΕΠΟΥΣΗ ΚΑΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟ!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου