Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΕΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΤ! - Η ΣΠΙΘΑ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΕΞΕΓΕΡΣΗ!!!


Ενώ ακόμα και το ΔΝΤ καταγγέλλει την καταστροφική πολιτική της Τρόικα σε βάρος του Λαού μας, η ελληνική κυβέρνηση συνεχίζει να πειθαρχεί στις εντολές της, που τώρα περνούν στη φάση της εξόντωσης των υπαλλήλων του Δημοσίου και των ΔΕΚΟ πετώντας στους δρόμους χιλιάδες οικογένειες.

Νομίζω ότι το ποτήρι της οργής έχει πια ξεχειλίσει και ότι όλοι οι Έλληνες θα πρέπει σαν ένας άνθρωπος να πούνε ένα βροντερό ΟΧΙ σ’ αυτή την ανελέητη επίθεση.

Σε ό,τι αφορά την ΕΡΤ, λόγω και της θητείας μου στα Μουσικά Σύνολά της, έχω ιδιαίτερους λόγους να δηλώσω ότι στέκομαι στο πλευρό των εργαζομένων με όσες ηθικές δυνάμεις διαθέτω.

Αθήνα, 11.6.2013

Μίκης Θεοδωράκης


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΠ για την ΕΡΤ

Επιτροπή Ιδεολογίας ΚΑΠ

Στα πλαίσια της ωμής εφαρμογής του "Σοκ και Δέος" η κυβέρνηση πραξικοπηματικά κλείνει την ΕΡΤ, διακόπτοντας την επικοινωνία του οικουμενικού ελληνισμού, απομονώνοντας  ταυτόχρονα τις παραμεθόριες περιοχές της χώρας. 

Η τρικομματική της τρόικας, σε μια τρανή απόδειξη εξάρτησης και υποτέλειας στους ξένους, προσπαθεί να δώσει ένα ακόμα κτύπημα στην οποιαδήποτε διάδοση του ελληνικού πολιτισμού. Ταυτόχρονα με την αναλγησία που διακρίνει την κατοχική κυβέρνηση, καταδικάζει σε ανεργία εκατοντάδες εργαζόμενους. 
Οι αποδομητές της εθνικής πολιτισμική μας παρακαταθήκης, που μπόλιασε και μπολιάζει όλους τους πολιτισμούς της Ευρώπης και συνέβαλε στη διαμόρφωση του παγκόσμιου πολιτισμού των Λαών, προσπαθούν, με αποφάσεις - τελεσίγραφα, που θα ζήλευαν και οι πιο στυγνοί δικτάτορες, να φιμώσουν με μια ακόμα πραξικοπηματική ενέργεια, τον ελληνικό πολιτισμό. Τί θα ακολουθήσει; Το κλείσιμο των θεάτρων; Των μουσικών σκηνών; Όλων των χώρων καλλιτεχνικής έκφρασης, δημιουργίας, και επικοινωνίας; 

Ο στόχος σαφής: Η  η αποδόμηση των κοινωνιών και ο εκβαρβαρισμός της ίδιας της ανθρωπότητας, προκειμένου να επικρατήσει η ...αισθητική και ηθική της "παγκοσμιοποίησης". Δηλαδή ο απο - πολιτισμός των Λαών. Ώστε οι αυτοκράτορες του χρήματος να εκμεταλλεύονται αγριότερα τους εργαζόμενους και να λυμαίνονται τον πλούτο των χωρών. 

Το κλείσιμο της ΕΡΤ είναι άραγε το τραγικό προμήνυμα του ξεπουλήματος του πλούτου της; Που δεν είναι μόνον ο μηχανολογικός εξοπλισμός. Είναι κυρίως τα αρχεία της. 

Συμπαραστεκόμαστε στους εργαζομένους, συνυπογράφουμε τα αιτήματά τους και καλούμε όλο τον ελληνικό Λαό να αντισταθεί στο πραξικόπημα της υποτελούς και εξαρτημένης κυβέρνησης. 

Ήρθε η ώρα για το μεγάλο ΟΧΙ! 
Η ΕΡΤ θα γίνει το σύγχρονο ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ!

Επιτροπή Ιδεολογίας 
Κίνησης Ανεξάρτητων Πολιτών - ΣΠΙΘΑ
11/6/2013


ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ Κ.Α.Π.-ΣΠΙΘΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου