Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΠΙΘΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ''Ζ'' ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΡΤ


H ΣΠΙΘΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ''Ζ'' καταγγέλλει την τρικομματική κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά για την απαράδεκτη μονομερή και πραξικοπηματική ενέργεια να κλείσει εν μια νυκτί την κρατική ραδιοφωνία - τηλεόραση και να απολύσει 2650 εργαζόμενους.

Είναι σημαντικό να σταθούμε και να αναλύσουμε τις χθεσινές δηλώσεις - διάγγελμα του κ. Κεδίκογλου για το κλείσιμο της ΕΡΤ, ο οποίος χαρακτήρισε την εταιρεία ως «θύλακα αδιαφάνειας και δημόσιας σπατάλης». 

Προφανώς ο κ.Κεδίκογλου αναφέρεται στις Ελληνικές κυβερνήσεις, οι οποίες κατά την διάρκεια της αμαρτωλής μεταπολίτευσης υπονόμευσαν την εταιρεία και την κατέστησαν οι ίδιες σε μη βιώσιμη, αφού διόριζαν επί δεκαετίες κυνικά για ψηφοθηρικούς λόγους 100άδες εργαζόμενους χωρίς διαφανείς διαδικασίες και αφού απαξίωσαν ολόκληρη την ιστορική δημόσια αυτή εταιρεία, έρχονται τώρα να δώσουν τον λογαριασμό στους εργαζόμενους.

Προφανώς ο κ.Κεδίκογλου αναφέρεται στην τοποθέτηση του κ. Αιμίλιου Λιάτσου (γνωστό εκφραστή της «ποιοτικής» υποκουλτούρας) ως γενικού διευθυντή ενημέρωσης της ΕΡΤ.

Προφανώς ο κ.Κεδίκογλου αναφέρεται στην εκπαραθύρωση του Κώστα Αρβανίτη από την πρωινή ενημερωτική ζώνη επειδή τα σχόλιά του και τα ρεπορτάζ του για τον ανεξέλεγκτο ρατσισμό (κρατικό ή μη) ενόχλησαν τα κυβερνητικά αυτιά τους.

Καλούμε τον Ελληνικό λαό σε διαρκή επαγρύπνηση και εξέγερση, ώστε να αναιρεθεί άμεσα η απαράδεκτη αυτή αντιδημοκρατική απόφαση, η οποία προσβάλει σύσσωμο τον Ελληνισμό και κυρίως τον Ελληνισμό της διασποράς.

Απαιτούμε

Πρώτον: Να παραιτηθεί άμεσα η τρικομματική κυβέρνηση.

Δεύτερον: Την άμεση παύση και κατάργηση του μνημονίου και όλων των δανειοληπτικών συμβάσεων που έχουν υπογραφεί, τις οποίες θεωρούμε όλες άκυρες και ανυπόστατες. Δηλώνουμε ρητά και κατηγορηματικά ότι καμία από αυτές δεν μας δεσμεύει και δεν θα δεσμεύει τον Ελληνικό λαό απ' την επόμενη μέρα που θα ανακτήσει την ελευθερία και ανεξαρτησία του.

Τρίτον: Την άμεση φυγή απ' την χώρα όλων των μελών της Τρόικας (ΔΝΤ - ΕΕ - ΕΚΤ).

Τέταρτον: Άμεση παύση όλων των πολιτικών δικαιωμάτων των πολιτικών που ψήφισαν τα μνημόνια και τις δανειοληπτικές συμβάσεις.

Τέλος καλούμε

Σύσσωμο τον Ελληνικό λαό να αντισταθεί σθεναρά και με διάρκεια, στην πολιτική του ΣΟΚ και ΔΕΟΥΣ που εφαρμόζει η Ελληνική τρικομματική κυβέρνηση σε άμεση και αγαστή συνεργασία με τους ξένους δυνάστες και τις κατοχικές δυνάμεις της Ελλάδος.

Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις, ώστε το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ να γίνει το νέο Πολυτεχνείο που θα σημάνει την αρχή του τέλους για τη δικτατορία στη χώρα μας. Έστω και αν χρειαστεί να χύσουμε το αίμα μας.

Αυτή η ιστορική ανωμαλία θα λήξει σύντομα.

Το υποσχόμαστε στους εαυτούς μας,  στα παιδιά μας και σε ολόκληρο τον Ελληνικό λαό!


ΣΠΙΘΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ''Ζ''
12/6/2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου