Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2013

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ: ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ 6/7/2013 ΣΤΟ "ΚΑΤΡΑΚΕΙΟ"!

http://www.spitha-kap.gr/el/timeliness/facts/?nid=4434

Καλούμε όλους τους πολίτες να στηρίξουν και να αγκαλιάσουν τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των ανθρώπων του πρωτοπόρου και μεγαλύτερου Κοινωνικού Ιατρείου στη δοκιμαζόμενη Ελλάδα του Μνημονίου, του Μητροπολικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού! "Χτίζοντας" την αληθινή Επανάσταση που έχουμε ανάγκη: Επανάσταση Αλληλεγγύης, Αδελφικότητας και Πολιτισμού!

Σπύρος Γραμμένος, Φοίβος Δεληβοριάς, Στάθης Δρογώσης, Γεράσιμος Ευαγγελάτος, Γιώργος Καραδήμος, Θέμης Καραμουρατίδης, Κωστής Μαραβέγιας, Νατάσσα Μποφίλιου, Μανώλης Φάμελλος, Μαριέττα Φαφούτη & RadioSol: ένα σούπερ γκρουπ, το οποίο σχηματίστηκε με σκοπό να μεταφέρει ένα μήνυμα αγάπης, ενότητας και αλληλεγγύης προς όσους δοκιμάζονται από την κρίση, αλλά και για να σταθεί απέναντι στον ρατσισμό και στους διχασμούς κάθε είδους.

Ξεκινούν τις δράσεις τους το επόμενο Σάββατο 6 Ιουλίου με μια μεγάλη συναυλία στο Κατράκειο της Νίκαιας, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στο Ανοικτό Σχολείο Μεταναστών Πειραιά, στην Κλίμακα, στο Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών και στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού.

Τονίζουμε ότι το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού δεν πρόκειται να δεχτεί χρηματική δωρεά αλλά μόνο σε είδος, δηλαδή το ιατρείο μας θα παραλάβει μόνο φάρμακα και άλλα υλικά που έχουμε ανάγκη.

ΠΗΓΗ: http://mki-ellinikou.blogspot.gr/2013/06/06072013.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου