Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΙΘΩΝ για τις “Εκλογές” της 20ης του Σεπτέμβρη

ΑΠΟΧΗ Κ Ι Ν Η Μ Α Τ Ι Κ Η!

Οι κίβδηλες εκλογές της 20ης του Σεπτέμβρη που αποφασίστηκαν από κοινού απ' τους δανειστές - τοκογλύφους και την συμβιβασμένη κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, για να δώσουν το πρόταγμα της συνέχισης της λεηλασίας της χώρας απ' τα μνημόνια, είναι η πιο τρανή απόδειξη της επαλήθευσης των λεγομένων της ΣΠΙΘΑΣ απ' το 2010 έως σήμερα. Η χώρα έχει χάσει ολοκληρωτικά την κυριαρχία της σε πολιτικό και σε εθνικό επίπεδο και ο λαός είναι ένας απλός κομπάρσος σε έναν θίασο που οι πρωταγωνιστές είναι άλλοι. Και είναι πάρα πολύ ισχυροί και αδίστακτοι.

Η χώρα βρίσκεται υπό κατοχή επίσημα απ' το 2010. Μόνο σαν ένα τραγικό αστείο ακούγεται σε εμάς η οποιαδήποτε συμμετοχή σε εκλογική διαδικασία τούτη την κρίσιμη ώρα! Μόνο σαν αστείο μας ακούγεται ότι οποιοδήποτε κόμμα, κίνημα ή εκλογικός σχηματισμός, που θέλει να λέγεται αντιμνημονιακός, θα λάβει μέρος σε αυτόν τον κατοχικό θίασο της 20ης του Σεπτέμβρη (άραγε για να κάνει τι; να ανατρέψει τι; να εμποδίσει τι;)! Σαν αστείο μας ακούγεται τούτη την ώρα και η συμμετοχή των πολιτών δια της ψήφου τους σε αυτόν τον τραγέλαφο που κάποιοι αποκαλούν νόμιμες, δημοκρατικές βουλευτικές εκλογές, σε μια Ελλάδα που επί πέντε συναπτά έτη χειμάζεται απ' την οικονομική και ανθρωπιστική κρίση, την αναξιοπρέπεια, την ξένη εξάρτηση και τον κοινωνικό και εθνικό μαρασμό, που ακριβώς αυτές οι πολιτικές που καλούνται τώρα οι πολίτες να επικυρώσουν, οδήγησαν την πατρίδα μας και τον λαό μας σε αυτήν την κατάσταση.

Το επιχείρημα "απέχοντας δεν αλλάζουμε τα πράγματα", είναι παραπλανητικό και ανυπόστατο, καθώς συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο και το έχουμε διαπιστώσει: Με τις εκλογές, τη στιγμή που η χώρα βρίσκεται υπό κατοχή, σφίγγουμε ολοένα και περισσότερο τη θηλιά στο λαιμό μας.

Καλούμε τα αντιμνημονιακά κόμματα της Βουλής, το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος και το κόμμα της Λαϊκής Ενότητας, να μην κατέλθουν υποψήφια στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, να παραιτηθούν από τις έδρες τους και στελεχώνοντας -χωρίς κομματικές ταμπέλες- να βοηθήσουν το λαϊκό κίνημα στο σύνολό του (όπως την εποχή του ΕΑΜ) για να οργανωθεί το μεγάλο εξωκοινοβουλευτικό παλλαϊκό Μέτωπο.

Καλούμε τον Λαό να απέχει μαζικά από τις κίβδηλες αυτές εκλογές και ταυτόχρονα να οργανωθεί στο μεγάλο εξωκοινοβουλευτικό παλλαϊκό Μέτωπο που καλεί ο μεγάλος Έλληνας Μίκης Θεοδωράκης. Ένα Μέτωπο το οποίο θα έχει βραχυπρόθεσμο σχέδιο Ανατροπής. Ένα Μέτωπο που αποτελεί τον ΜΟΝΟ ΔΡΟΜΟ για την δραπέτευση της Χώρας από την αιχμαλωσία των Μνημονίων. Που αποτελεί το μόνο όπλο εναντίον των δανειστών και το μοναδικό που μπορεί να αφυπνίσει τους Ευρωπαίους.

ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΙΘΩΝ «ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α.»

14/9/2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου