Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

"Μαχητές των πόλεων" ή προβοκάτορες;

«Χαιρετίζουμε την κίνηση του Μ. Θεοδωράκη και την ίδρυση του Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών» καταλήγει η διακήρυξη...

‎"Μαχητές των πόλεων" ή προβοκάτορες;;; Όπως και αν το δεις, παρουσιάζει ενδιαφέρον... Το μυαλό στο κεφάλι μας να έχουμε οι Σπιθιστές πάντως και τέτοια δημοσιεύματα θα βγουν πολλά από εδώ και στο εξής...


(Αναδημοσίευση από το http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&pubid=47308970 Δευτέρα 20/12/2010)

Νέα οργάνωση, οι «μαχητές των πόλεων»


Μια πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση με τον τίτλο «Οι μαχητές των πόλεων» έκανε την εμφάνισή της με τετρασέλιδη «διακήρυξη» που έφτασε τα τελευταία 24ωρα στο «Εθνος».

«Δεν ανήκουμε σε πολιτική παράταξη, ούτε έχουμε διασύνδεση με άλλες υπάρχουσες οργανώσεις» υποστηρίζει ο συντάκτης του κειμένου και προσθέτει: «Δεν είμαστε τρομοκράτες, όπως θα μας αποκαλέσουν οι φαύλοι πολιτικοί και η καθοδηγούμενη δημοσιογραφία, αλλά επαναστάτες. Δεν κατατάσσουμε την οργάνωσή μας στην κλίμακα της ''Δεξιάς / Αριστεράς'', δεν είμαστε εθνικιστές, ούτε ρατσιστές, αλλά επαναστάτες».

Ο συντάκτης της διακήρυξης τονίζει στη συνέχεια ότι οι «Μαχητές των πόλεων» κηρύσσουν τον πόλεμο στους επίορκους και στην καταστροφική πολιτική που εφαρμόζουν, με τη σύμπραξη όλων ανεξαιρέτως των κομμάτων, και συνεχίζει:

«Οι Μαχητές των πόλεων θα φέρουν την επανάσταση και θα σταματήσουμε τον αγώνα μας μόνο όταν η χώρα μας γίνει ξανά φάρος της δημοκρατίας στο σύγχρονο περιβάλλον της παγκόσμιας πολιτικής και οικονομικής σκηνής.

Η δράση μας θα είναι πολυδιάστατη. Θα χτυπάμε στόχους στρατηγικής σημασίας, μέχρι να υπάρξει εκ μέρους σας υποταγή στις απαιτήσεις του συνόλου. Η οργάνωσή μας δεν θα προβεί ποτέ σε ενέργειες κατά της ζωής και της περιουσίας των πολιτών».

«Παραίτηση»

Στο κεφάλαιο «οι Μαχητές των πόλεων απαιτούμε» αναφέρονται η άμεση παραίτηση όλων των επίορκων της πολιτικής και η δέσμευση της περιουσίας τους, η έξοδός μας από το μνημόνιο του ΔΝΤ, το πάγωμα του εξωτερικού χρέους της Ελλάδας, η τιμωρία όσων συνυπέγραψαν το μνημόνιο, η τιμωρία των εφοριακών που θα προβούν σε κατασχέσεις και σε πλειστηριασμούς, το χάρισμα των χρεών των πολιτών από τις τράπεζες, από το Δημόσιο και τους ασφαλιστικούς φορείς και άλλα.

Απαιτούν επίσης την αποχή της Αστυνομίας από ακραία συμπεριφορά κατά των πολιτών. «Σημειώνουμε εδώ ότι οι αστυνομικοί δεν είναι ιδεολογικός μας στόχος, αλλά αντιθέτως ζητάμε από αυτούς να συμπορευτούν στο έργο μας» αναφέρει ο συντάκτης της διακήρυξης. «Χαιρετίζουμε την κίνηση του Μ. Θεοδωράκη και την ίδρυση του Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών» καταλήγει η διακήρυξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου