Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

ΚΑΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΕΑonline

Παρακάτω θα διαβάσετε επιστολή, φερόμενη από "απλό αναγνώστη" ονόματι "Μάρα Σ., Κηφισια", προς τη στήλη των ΝΕΩΝ "Φοίβη Αθηναίου", δημοσιευμένη σήμερα 27/12/2010. Στη συγκεκριμένη στήλη, όπως και σε όλες τις στήλες στα ΝΕΑonline, υπάρχει πεδίο "σχόλια", όπου ο καθένας μπορεί να σημειώσει τις παρατηρήσεις του.

Η δική μου βέβαια παρατήρηση/σχόλιο στη δημοσίευση της συγκεκριμένης επιστολής ουδέποτε δημοσιεύτηκε, αν και την υπέβαλα νωρίς το πρωϊ (στις 10:00πμ). Ακόμη μία δημοσιευμένη κίνηση προπαγάνδας από τη πρώτη σε κυκλοφορία εφημερίδα της χώρας, απέναντι στον Μίκη Θεοδωράκη, τον οποίο πιστεύουν πως μπόρούν να διαβάλουν χωρίς να δέχονται κριτική η αντίλογο.

Πατήστε πάνω στη φωτογραφία για να διαβάσετε την επιστολή που δημοσιεύτηκε στα ΝΕΑonline
.
Γι' αυτό και δημοσιεύω στο spitha-markopoulo.blogspot.gr το δικό μου σχόλιο που υπέβαλλα στο http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=4&artid=4610537 αλλά ουδέποτε δημοσιεύτηκε...


H προπαγάνδα σε όλο της το μεγαλείο! Ο ορισμός της προπαγάνδας από κάποια ανώνυμη "Μάρα Σ., Κηφισιά". Γιατί φοβόσαστε κα Μάρα Σ., Κηφισιά να δημοσιεύσετε το όνομά σας, ή την ιδιότητά σας. Είναι δύο στοιχεία απαραίτητα σε ένα άρθρο σαν και αυτό που δημοσιεύσατε, με τις κατηγορίες που απευθύνετε.

Επίσης ποιός σας όρισε κριτή της ίδρυσης του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ "ΣΠΙΘΑ" με προβοκατόρικες, παραπλανητικές φράσεις, τύπου: "Μας απογοήτευσε, όµως, το περιεχόµενο και το σκεπτικό της ιδρύσεώς του. Αναρωτιέµαι εάν η «συµµετοχή των πολιτών» (συνδικαλιστών και εργατοπατέρων) πρέπει να εκδηλώνεται µε βιαιότητες και προπηλακισµούς πολιτικών προσώπων (όπως, τελευταία, του συµπαθούς κ. Χατζηδάκη). "

Προφανώς σας ενόχλησε ο προπηλακισμός του "συμπαθούς" σας κ. Χατζηδάκη, αυτό όμως δε σας δίνει το δικαίωμα να χρησιμοποιείτε το όνομα ενός πραγματικού Έλληνα, όπως του Μίκη Θεοδωράκη, πλάι σε τέτοιες πράξεις.

Συγχαρητήρια κ. Μάρα Σ., Κηφισια όμως, καθώς τη δουλειά που σας έχουν αναθέσει τη κάνετε μιά χαρά. Με μία διαφορά όμως κ. Μάρα Σ., Κηφισιά' ο κόσμος πλέον δε τρώει κουτόχορτο και τις μικροπολιτικές σας τακτικές τις έχει χορτάσει.

Αλήθεια, πόσο σας ένοχλεί η ίδρυση μίας τέτοιας κίνησης ανεξάρτητων πολιτών από έναν αυθεντικό "επαναστάτη" του συστήματος το οποίο εσείς τόσο πιστά ακολουθείτε; Υποθέτω πολύ και χαίρομαι γι' αυτό, καθώς τρίζουν συθέμελα οι βάσεις του συστήματός σας, όσο υπάρχουν άνθρωποι σαν τον Μίκη Θεοδωράκη να εμπνέουν υγιώς σκεπτόμενους ανεξάρτητους πολίτες.

Χρήστος Σωτηρόπουλος

1 σχόλιο:

  1. προσυπογράφω!
    Απορώ τι σχέση έχει ο Μίκης και η ΣΠΙΘΑ με τους εργατοπατέρες και το ξύλο στον Χατζιδάκη!
    Προφανώς η κυρία βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία για να σπιλώσει και να συκοφαντήσει την ΣΠΙΘΑ και τον ίδιο τον Θεοδωράκη!
    Αυτό από μόνο του αποδυκνείει το πόσο σπουδαίος ο κύριος Θεοδωράκηςς είναι και πόσο μεγάλη απήχηση έχει και θα ΕΧΕΙ αυτό το κίνημα στο μέλλον!!

    Σε αυτή την ζωή είναι καλό να διαλέγουμε και τους φίλους μας αλλά και τους εχθρούς μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή