Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Η ΣΠΙΘΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΗ!!!

Φίλοι συναγωνιστές Σπιθιστές, η ερχόμενη Κυριακή θα γραφτεί με χρυσά γράμματα στη παγκόσμια ιστορία! Μετά από 100 και πλέον ημέρες αγώνα κόντρα στην ωμή και χουντική βία του κράτους, οι κάτοικοι της Κερατέας θα αισθανθούν τον μεγαλύτερο εν ζωή Έλληνα να τους αγκαλιάζει και να τους συμπαραστέκεται στο δύσκολο έργο τους! Οι ΣΠΙΘΕΣ, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα πλαισιώσουν τον Μίκη Θεοδωράκη τη προσεχή Κυριακή, στο "κλείσιμο" του τριημέρου Φεστιβάλ Τέχνης της Κερατέας (Keratea Art Resistance Festival)! 

 

Θυμηθείτε την ώρα συναγωνιστές: Στις 15:00 τη Κυριακή 10/04/2011, θα γραφτεί ιστορία! Ας συνειδητοποιήσουμε τη βαρύτητα του εγχειρήματος και την ευθύνη που έχουμε για διαφύλαξη στο ακέραιο του χαρακτήρα της Κίνησής μας και του ίδιου του Μίκη Θεοδωράκη, ο οποίος επιστρατεύει τα 86 του χρόνια γεμάτα αγώνα για να συμπαρασταθεί στον δίκαιο αγώνα της Κερατέας και να στείλει ένα μήνυμα ΕΝΟΤΗΤΑΣ σε ολόκληρο τον ελληνικό λαό πως πλέον πρέπει να "σφίξει το χέρι" απέναντι στο κράτος των εργολάβων και να βάλει ένα τέλος στις χουντικές και άδικες τακτικές που ακολουθεί, απέναντι στα προβλήματα που δημιουργούνται στους πολίτες της Ελλάδας.  

 

Αναλογιζόμενοι τη σπουδαιότητα του εγχειρήματος της προσεχούς Κυριακής για τη Κίνηση Ανεξάρτητων Πολιτών, στη ΣΠΙΘΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ, αποφασίσαμε να προβούμε σε μία συμβολική κίνηση που θα προωθήσει σε ολόκληρο τον κόσμο το μήνυμα ΕΝΟΤΗΤΑΣ που στέλνει ο Μίκης Θεοδωράκης προς όλους τους Έλληνες: ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΟΚΚΙΝΑ ΓΑΡΥΦΑΛΛΑ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΟΥΝ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ! ΑΠΟ ΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΓΑΡΥΦΑΛΛΩΝ"! Ας δώσουμε εμείς το παράδειγμα για ενότητα προς όλους τους Έλληνες και καλούμε ΟΛΕΣ τις ΣΠΙΘΕΣ να πράξουν το ίδιο!


ΓΙ' ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ, Η ΣΠΙΘΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΦΙΣΤΑ ΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΠΙΘΕΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΜΑΣ ΤΗ ΠΡΟΣΕΧΗ ΚΥΡΙΑΚΗ! ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΑ! ΚΑΠΟΙΟΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΚΙΝΗΣΗ, ΘΑ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ "ΑΠΟΧΗ" Ή ΤΟ "ΜΠΑΧΑΛΟ"...ΑΠΟΜΩΝΩΣΤΕ ΤΟΥΣ! ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΟΧΙ ΑΠΟ 10 ΕΠΙΤΗΔΙΟΥΣ! 

ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ, ΤΟΝ ΜΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επίσκεψη των ΣΠΙΘΩΝ τη προσεχή Κυριακή στη Κερατέα, επικοινωνήστε μαζί μας στο 6936949988.

ΣΠΙΘΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΕΡΑΤΕΑΣ

ΠΗΓΗ: http://www.mikis-theodorakis-kinisi-anexartiton-politon.gr/el/news/?nid=614


Η Κίνηση Ανεξάρτητων Πολιτών καλεί τα μέλη και τους απανταχού φίλους της ανά την ελληνική επικράτεια να παρευρεθούν τη Κυριακή 10/4/2011 και ώρα 15:00 (έναρξη μουσικού μέρους) στο Φεστιβάλ της Κερατέας "KERATEA ART RESISTANCE FESTIVAL".


Σε αυτόν τον δίκαιο αγώνα των κατοίκων της Κερατέας, η Κίνηση Ανεξάρτητων Πολιτών και ο Μίκης Θεοδωράκης εκφράζουν έμπρακτα τη συμπαράστασή τους με τη συμμετοχή και την παρουσία τους στο Φεστιβάλ Τέχνης και δηλώνουν πως η «ειρηνική εξέγερση» των Ελλήνων εμπνέεται από τη τέχνη και τον πολιτισμό μας!






Ακολουθεί η ανακοίνωση του Δήμου Λαυρεωτικής για τη συμπαράσταση των ΣΠΙΘΩΝ στον Φεστιβάλ Τέχνης της Κερατέας:


Πέμπτη, 7 Απριλίου 2011

Ο ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ


Κερατέα, 7.4.2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου