Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΜΙΚΗ ΜΕΤΑ ΤΗ "ΣΠΙΘΑ"! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...

Αν η ολιγόλεπτη εμφάνιση του Μίκη στην εκπομπή του Παπαδάκη "καλημέρα Ελλάδα" συγκίνησε και συγκλόνισε το πανελλήνιο, τότε το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας (18/04/2011, 21:30) στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στο ALTER, Πρόσωπο με Πρόσωπο, ο Μίκης θα προκαλέσει τέτοιο "σεισμό" στο τηλεοπτικό κοινό που θα αφυπνήσει και τον πιο ...κοιμισμένο!

Μετά από 115 ημέρες από την ίδρυση της Κίνησης Ανεξάρτητων Πολιτών και τις δημιουργίες των ΣΠΙΘΩΝ, ο Μίκης "βγαίνει" στη πρώτη γραμμή, σπάζοντας το εμπάργκο των κατευθυνόμενων ΜΜΕ!

Σε μία εποχή που η λαϊκή οργή ξεχειλίζει μέρα με τη μέρα, όλο και περισσότερο, η φωνή του Μίκη έρχεται να υπερασπιστεί τη χαμένη ελληνική αξιοπρέπεια και αξία που έχει ο κάθε πολίτης αυτής της χώρας...

Διαδώστε λοιπόν τα νέα για την επερχόμενη εμφάνιση του Μίκη στο ALTER και ας αποδείξουμε πως αυτό που μετρά στη ζωή, και κατ' επέκταση και στη TV, δεν είναι ο ανθρώπινος εξευτελισμός, τα κουτσομπολιά και η αποχαύνωση της μάζας, αλλά η επίδειξη ήθους, αξιοπρέπειας και ιδανικών. Ένα τρίπτυχο, που μόνο ο Μίκης δικαιούται και μπορεί να πρεσβεύει και να επιδεικνύει...

ΣΠΙΘΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ




Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ALTER:

Πρόσωπο με πρόσωπο
..............................................................................................
Πολιτική ενημερωτική εκπομπή με τον Νίκο Χαζηνικολάου

ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ με τον Μίκη Θεοδωράκη θα βρεθεί τη Μεγάλη Δευτέρα 18 Απριλίου στις 21:30 στοALTER ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Ο μεγάλος δημιουργός θα μιλήσει για τη «Σπίθα» που άναψε το μνημόνιο, θα πάρει θέση και θα κάνει τις προτάσεις του για την οικονομική, κοινωνική, πνευματική και πολιτική κρίση που ζει σήμερα ο τόπος και θα μοιραστεί τα ασυμβίβαστα όνειρά του για ένα καλύτερο αύριο. 

Σε μια εφ΄ όλης της -πολιτικής- ύλης συνέντευξη, ο Μίκης Θεοδωράκης δηλώνει αφοπλιστικά «παρών» στις εξελίξεις.


Αρχισυντάκτης εκπομπής: Χρήστος Μπάρλας
Παραγωγή: Ελένη Γαλάνη
Σκηνοθεσία:Γιώργος Μουκάνης
Δημοσιογραφική επιμέλεια: Φίλια Αργυροπούλου
Δημοσιογραφική ομάδα: Δήμητρα Πανανού, Γιώργος Παγάνης, Έρη Πανάγου, Κωνσταντίνα Ποδαρά


E-mail: prosopo@alter.gr

ΠΗΓΗ: http://www.alter.gr/html/prosopo.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου