Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Ο όρθιος Μίκης και ο σκυμμένος Παπουτσής

Την ώρα που η χώρα ξεπουλάται, το παρακράτος του ΠΑΣΟΚ δέρνει και ποτίζει ληγμένα χημικά άοπλους διαδηλωτές, οι πληρωμένοι μπράβοι του συστήματος (ΜΑΤ) διώχνουν τους Έλληνες από το σπίτι τους (Πλατεία Συντάγματος) και η σωματική και ψυχολογική βία προς τον ελληνικό λαό από τη διδακτορική κυβέρνηση του 18% βρίσκεται στο απόγειό της, ο Μίκης Θεοδωράκης υψώνει ξανά το ανάστημά του μπροστά στα χουντικά, πράσινα κομματόσκυλα και τους κατηγορεί ευθέως για προβοκάτσια, ονοματίζοντας άφοβα τον Χρήστο Παπουτσή. Και ο τελευταίος ξεκίνησε την ομιλία του στη βουλή, εκτιμώντας πως υπεύθυνος για την "εμπόλεμη" κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας, είναι ο Μίκης Θεοδωράκης!


Διαβάστε επίσης:


    Ανατριχιαστική ηδονή για όλους μας, που βλέπουμε τον υπουργό "προστασίας" του πολίτη να βάζει την ουρά στα σκέλια και να ψάχνει αφορμές για αποτυχημένη προπαγάνδα!

    Μόνο που τώρα ο ελληνικός λαός έχει τα μάτια του ανοικτά και τα αυτιά του κλειστά σε τέτοιες τακτικές βρώμικων κομματικών σκύλων, τύπου Παπουτσή. Και αν το ΠΑΣΟΚ θέλει να συγκρουστεί ανοικτά με τη Κίνηση Ανεξάρτητων Πολιτών και τον Μίκη Θεοδωράκη, καλό θα είναι να γνωρίζει πως τα βάζει με τα εκατομμύρια των Ανεξάρτητων Ελλήνων που κάθε απόγευμα τους περιμένουν στη πλατεία για να τους λιντζάρουν!

    Όσα χημικά και αν μας ρίξεις εθνοπροδότη του κοινοβουλίου, θα παραμείνουμε στις θέσεις μας μέχρι να πληρώσετε όλοι σας για τις ζημιές στη χώρα μας.

    Και βέβαια να γνωρίζεις, πως αν όλος ο ελληνικός λαός ακολουθεί τον Μίκη Θεοδωράκη, είναι επειδή εδώ και 70 χρόνια, στέκεται όρθιος απέναντι σε κάθε δυνάστη και καταπιεστή των Ελλήνων, σε αντίθεση με εσένα που από τη στιγμή που πατήσες το πόδι σου στην ελληνική βουλή, σκύβεις το κεφάλι και ακολουθείς κατά γράμμα σαν πιστά κοπρόσκυλο τα βρώμικα σχέδια των αφεντικών σου. Ο Μίκης στάθηκε απέναντι σε Γερμανούς και Άγγλους, απέναντι σε χουντικούς συνταγματαρχες και τανκς, δε θα σταθεί απέναντι στους νάνους της προδοτικής κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ;

    Φίλοι Σπιθιστές, όποιος τα βάζει με τον Μίκη Θεοδωράκη, γνωρίζετε πολύ καλά πως τα βάζει με ολόκληρη τη Κ.Α.Π. και όλους τους Ανεξάρτητους Έλληνες αυτής της χώρας και οφείλουμε να απαντάμε σε κάθε τέτοια προκλητική συμπεριφορά!

    Συνεχίζουμε το έργο μας στη Κ.Α.Π. πιο ενωμένοι από ποτέ και στεκόμαστε στο πλευρό του Μίκη πιο κοντά από κάθε άλλη φορά! Ο Μίκης δεν είναι μόνος του! Έχει τους Σπιθιστές του και έχουμε ΧΡΕΟΣ να τον προστατεύσουμε, στη προσπάθειά μας να προστατεύσουμε την Ελευθερία, την Αξιοπρέπεια και την Ακεραιότητα της πατρίδας μας!

    Δίπλα στον Μίκη και απέναντι στους απέναντι!

    Χρήστος Σωτηρόπουλος
    Εκπρόσωπος ΣΠΙΘΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

    2 σχόλια:

    1. Δεν είμαστε μόνοι μας και ούτε θα είμαστε ποτέ μόνοι Μας! ο Μίκης θα είναι πάντα κοντά μας για να μας δείχνει το δρόμο που οδηγεί στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!
      Το ωραιότερο blog της Σπίθας! Σας ευχαριστούμε!
      Mary K.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΣΒΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ, ΕΝΩ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΠΙΑΝΕΤΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.

      ΑπάντησηΔιαγραφή