Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2011

ΤΟ Κ.Α.Π. ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ!


ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ:

Από την πρώτη στιγμή της ίδρυσης του Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών, ο Μίκης Θεοδωράκης επεσήμανε τον κίνδυνο εθνικών περιπετειών που ελλοχεύει στις περιοχές της Θράκης, της Μακεδονίας και της Ηπείρου, με την υφιστάμενη έξαρση της εξάρτησής μας από τον «ξένο παράγοντα» και τα συμφέροντά του.

Ήδη, τα σύννεφα που μαζεύονται τον τελευταίο καιρό πάνω από τη Θράκη μας, έριξαν το πρώτο, αναγνωριστικό, «πρωτοβρόχι» πριν την αναμενόμενη καταιγίδα.
Το φερέφωνο του καθεστώτος πολιτικού συστήματος, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Βαγγέλης Λαμπάκης, έριξε  την πρώτη τροχιοδεικτική βολή:  Υποστηρίζοντας ότι η Θράκη δεν τυγχάνει της αναλόγου αναπτυξιακής προσοχής της κυβέρνησης, υπαινίχθη σαφώς πως αν αυτό συνεχιστεί, τότε κάποια στιγμή ίσως να υπάρξει ανεξάρτητη οικονομική και πολιτική κρατική οντότητα στην Θράκη!

Το σάπιο κατεστημένο, έχει πια ξεσαλώσει. Τα οδυνηρότερα σενάρια της εθνικής μας κατάτμησης, επαληθεύονται τραγικά και, ήδη, άρχισε η εκτέλεσή τους.

Όλα αυτά εντάσσονται  στο σχέδιο του συστήματος να προκαλέσει ΣΟΚ και ΔΕΟΣ  στην ελληνική κοινωνία, με σκοπό να κλονίσουν το ηθικό και την αυτοπεποίθηση του ελληνικού λαού. Συγχρόνως τείνουν στο να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη από την εφαρμογή της άθλιας πολιτικής της κυβέρνησης  σε βάρος των εργαζομένων.

Δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλο. Πρέπει, ως κοινωνία, να ξυπνήσουμε και να εγερθούμε. Τα σχέδια τους δεν θα περάσουν.
 ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ:


Το Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών στηρίζει την υγιή αντίδραση των μαθητών  στο "πραγματικά νέο  σχολείο" της κ. Διαμαντοπούλου, ένα σχολείο χωρίς  βιβλία, καθηγητές, χρηματοδότηση για βασικές ανάγκες καθώς και την αντίδρασή τους στην κατάργηση και συγχώνευση δεκάδων σχολείων.

Κατανοώντας τη βαριά κληρονομιά που φορτώνουν στις δικές τους πλάτες, αντιλαμβάνονται τα σχέδια για τον εργασιακό μεσαίωνα που τους ετοιμάζουν, βιώνουν καθημερινά την αγωνία της επιβίωσης στα σπίτια τους,συνειδητοποιούν όμως παράλληλα και το μοναδικό δρόμο να διεκδικήσουν τα όνειρά τους:

ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ, ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΓΡΑΦΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.


Καλούμε όλη την κοινωνία να σταθεί δίπλα στους νεαρούς αγωνιστές και απέναντι σε κάθε προσπάθεια συκοφάντησης του αγώνα τους,σε κάθε απόπειρα εκφοβισμού και προβοκατόρικης ενέργειας σε βάρος τους.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου