Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!! ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΥΠΟ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΜΙΚΗ!!! ΑΣ ΤΟ ΖΗΣΟΥΜΕ...

Η σημερινή εκπομπή (12.10.2011) της ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑΣ, ήταν ό,τι καλλίτερο έχει παρουσιαστεί ποτέ σε ελληνικό ραδιόφωνο!

Στη σημερινή εκπομπή, ανήμερα του εορτασμού της λήξης της γερμανικής κατοχής στην Αθήνα το 1944, παρουσιάζεται ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ όλων των Ελλήνων! Ακούστε το πρώτο μισάωρο της εκπομπής και "ζήστε" το όνειρο! Ζήστε την επανάσταση των Ελλήνων, πως αλλιώς, υπό τη μουσική του ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ του μεγάλου Μίκη Θεοδωράκη και των καμπανών που σημαίνουν την απελευθέρωση της πατρίδας μας! ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ... ανατριχίλα, συγκίνηση και αίσθημα ευθύνης...

Ενώστε τη φωνή σας με όλους τους αγανακτισμένους, ανεξάρτητους Έλληνες! Πιστέψτε στον εαυτό σας και πιστέψτε πως όλοι μαζί, μια σφιγμένη ελληνική γροθιά μπορούμε να συνθλίψουμε αυτούς που επιθυμούν να υποδουλώσουν εμάς και τα παιδιά μας, με νέα, σύγχρονα και ...αόρατα μέσα!

ΣΑΒΒΑΤΟ 15/10/2011 ΟΛΟΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ!

Χρήστος Σωτηρόπουλος
Εκπρόσωπος ΣΠΙΘΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ


ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΟ "ΟΝΕΙΡΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ"!


Οι παρουσιαστές (Θύμιος Καλαμούκης-Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης) στέκονται στο ύψος των περιστάσεων από τη πρώτη στιγμή της εθνικής προδοσίας της υπογραφής του Μνημονείου, γεγονός που τους στοίχισε και την ...έξοδό τους από το ΣΚΑΪ (πλέον στο Real FM, κάθε ημέρα 13:00-14:00 και επανάληψη 19:00-21:00).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου