Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΣΠΙΘΑΣ!!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!!

Κυκλοφόρησαν 2 καταπληκτικά βιβλία που αφορούν το Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών - ΣΠΙΘΑ του Μίκη Θεοδωράκη και θα πρέπει να κάνουμε ειδική μνεία σε αυτά γιατί πρέπει να τα προμηθευτούν όσοι περισσότεροι Έλληνες είναι δυνατόν. Τα βιβλία αυτά είναι ουσιαστικά το Πολιτικό Ευαγγέλιο των Ελλήνων, κάτι σαν Πολιτική Διαθήκη του Μίκη Θεοδωράκη για τις επόμενες γενιές. 
Το πρώτο βιβλίο (φώτο επάνω) έχει τίτλο ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ - ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ και εκδόθηκε απ' τον Χρήστο Μαχαιρίδη των εκδόσεων των Χανίων Έρεισμα. Αποτελεί την κωδικοποίηση των ομιλιών που έχει εκφωνήσει έως τώρα ο Μίκης Θεοδωράκης απ' την 1 Δεκεμβρίου του 2010 που ηγείται του Κ.Α.Π. Την κωδικοποίηση των θέσεων επεξεργάστηκαν και επιμελήθηκαν οι συναγωνίστριες Αναστασία Βούλγαρη απ' την Σπίθα Κέντρου Αθήνας και η Ρούλα Κροντήρη απ' την Σπίθα Μαρκοπούλου. Το βιβλίο αυτό μπορείτε να το προμηθευτείτε καλώντας τον Χρήστο Μαχαιρίδη στα τηλέφωνα 28210 59854 και 28210 98386.


Το δεύτερο καταπληκτικό βιβλίο (φώτο επάνω) έχει τίτλο ΣΠΙΘΑ - ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ.
Πρόκειται πια για ατόφιες όλες τις ομιλίες που εκφώνησε ο Μίκης Θεοδωράκης απ' την 1 Δεκεμβρίου του 2010 έως και σήμερα. Επίσης περιλαμβάνονται σε αυτό 3 συνεντεύξεις που αφορούν στην Σπίθα, ένα βαρυσήμαντο άρθρο με τίτλο ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ Ή ΑΓΡΑΝΑΠΑΥΣΗ, το θρυλικό κείμενο της Συμβουλευτικής Επιτροπής του Κ.Α.Π μετά απο εισήγηση του Μίκη Θεοδωράκη (ο περίφημος "Δεκάλογος") και φυσικά η μεγαλειώδης ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ του Κ.Α.Π. Το βιβλίο αυτό εκδόθηκε απ' τις εκδόσεις ΙΑΝΟΣ και θα μπορείτε να το παραλαμβάνετε απ' το κεντρικό βιβλιοπωλείο του Ιανού στην Σταδίου 24 και στα υπόλοιπα καταστήματα του Ιανού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου