Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Άνανδρη επίθεση των ΜΑΤ στη Σπιθίστρια δημοσιογράφο Αλεξάνδρα Τράγκα


Από την επίσημη ιστοσελίδα του Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών:

Την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου, οι εργαζόμενοι συμμετείχαν στις διαδηλώσεις  στις οποίες τους κάλεσαν οι συνδικαλιστικοί τους φορείς, στα πλαίσια της Πανελλήνιας απεργίας που είχαν εξαγγείλει. 

Για άλλη μία φορά οι πραιτοριανοί του Χρήστου Παπουτσή, τα ΜΑΤ, επιτέθηκαν με ιδιαίτερη σκληρότητα στους εργαζόμενους στην πλατεία Συντάγματος και τους χτύπησαν βάναυσα.

Ένα από τα θύματα των επιθέσεων τους ήταν το μέλος της Επιτροπής  Υποστήριξης Αγώνα του ΚΑΠ, η κα Αλεξάνδρα Τράγκα,  η οποία χτυπημένη από ένα κομμάτι μάρμαρο, που της πέταξε αστυνομικός των ειδικών δυνάμεων του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, κατέληξε στο νοσοκομείο για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Η άνανδρη αυτή συμπεριφορά των ειδικών δυνάμεων  ντροπιάζει τον Λαό και το Έθνος μας.

Οι Έλληνες έχουν ιστορία, πολιτισμό και αξιοπρέπεια.

Η αθλιότητα αυτή των δυνάμεων καταστολής του Γιώργου Παπανδρέου, είναι αποτέλεσμα των συνεχών παραβιάσεων του Συντάγματος από μια κυβέρνηση που εφαρμόζει στη χώρα μας μια στυγνή οικονομική δικτατορία.

Να είναι σίγουροι ότι όση βία και αν χρησιμοποιήσουν ο Ελληνικός Λαός θα τους στείλει τελικά εκεί που αξίζουν.

Το μόνο που θα τους απομείνει θα είναι η βαθιά περιφρόνηση και απέχθεια του Λαού μας προς αυτούς, τους σύγχρονους ΕΦΙΑΛΤΕΣ του τόπου μας.


ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΓΩΝΑ του ΚΑΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου