Τρίτη, 24 Μαΐου 2011

ΣΤΙΣ 31/5/2011 ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ: Η ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΡΑ ΓΙΓΑΝΤΩΝΕΤΑΙ! ΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕ ΠΩΛΕΙΤΑΙ!!

Ο Μίκης Θεοδωράκης και η Κίνηση Ανεξάρτητων Πολιτών κατάφεραν ΚΑΙ αυτό: να ξεσηκωθεί επιτέλους ο πνευματικός/ακαδημαϊκός κόσμος και να βγει στους δρόμους, να εμπνεύσει και να καλέσει όλους τους Έλληνες, ενάντια στα μέτρα που επιβάλλονται από την ελληνική κυβέρνηση μειοψηφίας του ΠΑΣΟΚ με την άμεση ή έμμεση συνδρομή ΟΛΩΝ των κομμάτων!


Την Τρίτη 31 Μαΐου 2011, στις 7 το απόγευμα, στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών θα πραγματοποιηθεί μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση με πρωτοβουλία του Πρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Θεοδόση Πελεγρίνη, του μεγάλου έλληνα μουσικοσυνθέτη και ιδρυτή της Κ.Α.Π. Μίκη Θεοδωράκη και των καθηγητών Γιώργου Κασιμάτη (μέλος Κ.Α.Π.), Γιώργου Κατρούγκαλου, Νότη Μαριά, Κώστα Μπέη (μέλος Κ.Α.Π.) και Κώστα Χρυσογόνου.

Η πρόσκληση στην εκδήλωση-συγκέντρωση απευθύνεται σε κάθε Έλληνα πατριώτη που θέλει να διατρανώσει την αντίθεσή του στην υποτέλεια της ελληνικής κοινωνίας και την απαξίωση του δημόσιου πλούτου της Ελλάδας. 

Είναι μία από τις ευκαιρίες που αρκετοί Έλληνες έψαχναν για να ξεσηκωθούν ειρηνικά, μακριά από κομματικές παρατάξεις και ξεπουλημένες ηγεσίες συνδικαλιστών εργατοπατέρων!

ΣΠΙΘΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου