Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ Γ. ΚΑΣΙΜΑΤΗ!!!

H ηλεκτρονική έκδοση της μηνιαίας εφημερίδας ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, σε συνέχεια του προηγούμενου φύλου της που φιλοξενούσε 7σέλιδη συνέντευξη του συναγωνιστή Γ. Κασιμάτη, δημοσιεύει σχετικές απαντήσεις Βουλευτών στα θέματα που έθιξε το μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής της Κίνησης Ανεξάρτητων Πολιτών!

Πραγματικά, το αποτέλεσμα της έρευνας είναι εντυπωσιακό: Πληθώρα βουλευτών (βλέπετε Πάγκαλος, Βορίδης, Χριστοφιλοπούλου, Βρετός κ.α.) δε θέλησαν καν να απαντήσουν (!) στα όσα είπε ο καθηγητής Κασιμάτης, ενώ τέσσερεις βουλευτές που απάντησαν (Βλάχος, Ασπραδάκης, Οικονόμου και Καντερές) απλά τον επιβεβαιώνουν!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιώργος Κασιμάτης: Πραξικοπηματική η εξουσία που ασκείται στην Ελλάδα!!!


Πατήστε πάνω στην εικόνα για α διαβάσετε ολόκληρη την ύλη της εφημερίδας...

Να αναφερθεί, πως η εφημερίδα ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΗΣ διανέμεται στην Ανατολική Αττική με έδρα το Μαρκόπουλο και ο εκδότης της, Στέργιος Κοπτερίδης, μας έχει πλησιάσει εδώ και αρκετό καιρό, διαθέτοντας εαυτόν και την εφημερίδα του (εντυπη και ηλεκτρονική έκδοση) στη διάθεση της ΣΠΙΘΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ για ανακοινώσεις δράσεων, ενημερώσεις κτλ! Εξ ου, και το ενδιαφέρον της εφημερίδας, μέσω των δημοσιεύσεών της, για τη Κίνηση Ανεξάρτητων Πολιτών, τον Μίκη Θεοδωράκη και τον Γ. Κασιμάτη και το θέμα της Κερατέας!.

Σπιθιστής και με τη ...βούλα λοιπόν ο εκδότης της ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, η οποία παρεμπιπτόντος τυπώνεται στα πιεστήρια του Δ.Ο.Λ.!!!

Σε αυτή τη χώρα λοιπόν δεν έχουν "κατεδαφιστεί" όλα, όπως πολλοί θα ήθελαν να συμβαίνει! Αντιθέτως, υπάρχουν Έλληνες πολίτες και δη επαγγελματίες που μας κάνουν να πιστεύουμε πως ναι, υπάρχει ελπίδα!


ΣΠΙΘΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου