Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Ο ΜΙΚΗΣ ΣΤΟ "ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ": "ΟΤΑΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΒΓΟΥΝ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΑ ΣΩΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ"

Η εμφάνιση του Μίκη Θεοδωράκη στο «Καλημέρα Ελλάδα» του Γιώργου Παπαδάκη για ακόμη μία φορά αποτέλεσε το φως που έλαμψε στο σκοτεινό τοπίο της Ελλάδας του 2011 και την ελπίδα που αχνοφαίνεται για όλους τους Έλληνες! Τα λόγια του συγκίνησαν και εξέφρασαν κάθε Έλληνα πατριώτη! Συνέλληνες Σύντροφοι, Συναγωνιστές ο Μίκης μας δείχνει τον δρόμο’ Ένα δρόμο δύσβατο, αλλά όποιος τον διαβεί, μόνο νικητής μπορεί να βγει! Με τον Μίκη μέχρι το τέλος’ Με τη Κίνηση Ανεξάρτητων Πολιτών, μέχρι τη δικαίωση όλων των Ελλήνων…


Παρακολουθήστε ολόκληρη τη συνέντευξη, πατώντας ΕΔΩ


Στη σημερινή εκπομπή, ο Μίκης για ακόμη μία φορά τόνισε την αντισυνταγματικότητα της εφαρμογής του Μνημονίου, αλλά και τα οργανωμένα σχέδια για την εξαθλίωση και το ξεπούλημα της χώρας μας. Μίλησε για την πρόσφατη επίσκεψή του στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, τον οποίο προέτρεψε να κάνει «χρήση» του κύρους του για να βοηθήσει την Ελλάδα, ενώ σε εκτενή αναφορά του στη Νεολαία Λαμπράκη, κάλεσε άπαντες τους νέους της χώρας να ξεσηκωθούν μαζικά και ειρηνικά για την ανατροπή και τη σωτηρία της πατρίδας μας!

Στα απρόοπτα της συνέντευξης, η προθυμία του Γιώργου Παπαδάκη στον "αέρα" για συμμετοχή στη Κίνηση Ανεξάρτητων Πολιτών και η πρόταση του Μίκη να τον συμπεριλάβει στη "΄ΣΠΙΘΑ" του!!!
Η εμφάνιση του Μίκη ολοκληρώθηκε με τη προβολή του βίντεο της συναυλίας του 1974 με τον Μίκη να τραγουδά μπροστά στο εκστασιασμένο κοινό της μεταπολίτευσης, «ΤΗ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ ΜΗ ΤΗ ΚΛΑΙΣ»…

ΣΠΙΘΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ 



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Κ.Α.Π.:

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΣΠΙΘΑΣ! ΤΟ ΔΗΛΩΣΕ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1

25.05.2011

«Αδιάντροπο ξεπούλημα της χώρας» χαρακτήρισε ο Μίκης Θεοδωράκης στην εκπομπή του δημοσιογράφου Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤΕΝΝΑ, μιλώντας για την όλη κατάσταση που επικρατεί στη χώρα με το μπαράζ αποκρατικοποιήσεων, την φοροεπιδρομή σε μισθούς, συντάξεις, τις αυξήσεις με την τρόικα και το Μνημόνιο.

«Θεωρούν κουτορνίθι τον ελληνικό λαό»  ξέσπασε ο Μίκης απευθυνόμενος στους κυβερνώντες και τους προστάτες τους.

Σε μια χειμαρρώδη συνέντευξη - εξομολόγηση, δήλωσε πως σήμερα νιώθει «λίγο χειρότερα απ΄ ότι ένιωθα στη Χούντα. Και αυτό το λέω με πλήρη επίγνωση»
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο Γιώργος Παπαδάκης δήλωσε στον αέρα πως επιθυμεί να γίνει μέλος της Κίνησης Ανεξάρτητων Πολιτών! Ο Μίκης Θεοδωράκης τον καλωσόρισε και του πρότεινε να εγγραφεί στη δική του προσωπική Σπίθα!

Ο ιδρυτής της Κίνησης Ανεξάρτητων Πολιτών τόνισε πως «Εμείς οι Έλληνες , δεν πρέπει να περιμένουμε την ώρα που ο "Δήμιος" «θα έρθει να μας αποτελειώσει. Όλη η περιουσία της Ελλάδας είναι στο σφυρί και μπορεί να πουληθεί οπουδήποτε».Η Μέρκελ, η γκουβερνάντα μας βγάζει στο σφυρί όλη την Ελλάδα» σχολίασε...

Για τον Μίκη Θεοδωράκη, η Τρόικα είναι «είναι ένα σύστημα παράνομο εθνικά. Ένα απόστημα». Ποια είναι η λύση κατά την άποψη του; «Πρέπει να ενωθούμε γιατί κινδυνεύει η πατρίδα. Ανεξαρτήτως ιδεολογιών. Όλοι οι Έλληνες πατριώτες πρέπει να γίνουν μια γροθιά για να απαντήσουν στο σύστημα και στους ξένους».
ο Μίκης Θεοδωράκης αναφερόμενος στα μέτρα που ανακοινώθηκαν χθες από την κυβέρνηση και κάλεσε τον ελληνικό λαό να «ξυπνήσει» όπως οι Ισπανοί, οι Αιγύπτιοι και οι Τυνήσιοι.

Ο Μίκης Θεοδωράκης  χρέωσε «σκοπιμότητα» στον Γιώργο Παπανδρέου για την έλευση της Τρόικας στη χώρα, επεσήμανε ότι είναι ικανότατος γιατί κάνει εγχείριση στο ελληνικό λαό χωρίς αναισθητικό» και υπογράμμισε ότι στην Ελλάδα θα εφαρμοστεί το μοντέλο που εφάρμοσε η Δυτική Γερμανία στην Ανατολική. «Η πλούσια δυτική Γερμανία καταβρόχθισε την ανατολική. Αυτό θέλουν να εφαρμόσουν στη χώρα μας» είπε.

Έστειλε επίσης μήνυμα στον πρωθυπουργό: «τα βάζεις με όλο τον ελληνικό λαό, γι' αυτό και  ο δρόμος που έχεις πάρει είναι επικίνδυνος και αδιέξοδος».

Απάντησε μάλιστα και σε όλους αυτούς που τον κατηγορούν ότι η παρουσία του στα κανάλια ενέχει κάποια σκοπιμότητα: «Τι να θέλω; είναι δυνατόν στα 86 μου να θέλω τίποτα άλλο; Είμαι πολύ πλήρης, είμαι φανατικός με την Ελλάδα και έδωσα όλη τη ζωή μου. Όσοι θέλουν ας με ακούσουνε, όσοι θέλουν ας μην με ακούσουνε».

Μπορείτε να δείτε όλη τη συνέντευξη πατώντας:

http://webtv.antenna.gr/webtv/watch?cid=e90_i_ydqz3o0%3D

Για το Γραφείο Τύπου
Ιωάννα Κολοβού





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου