Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16/09/2011: Ο ΜΙΚΗΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ!!! ΜΑΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ!

Με νωπές τις μνήμες από τη μεγαλειώδη παρουσία και ομιλία του στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών (31 Μαϊου 2011), ο ηγέτης του Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών, Μίκης Θεοδωράκης, θα βάλει για ακόμη μία φορά "φωτιά" στις ελληνικές καρδιές και θα τις καλέσει σε ξεσηκωμό, πραγματοποιώντας ομιλία/συναυλία (20:00) στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Αντίστασης και Δημιουργίας, ενάντια στην εκποίηση της δημόσιας περιουσίας για τη δημιουργία Μητροπολιτικού Πάρκου στο πρώην αεροδρόμιο Ελληνικού.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ:

 

Τη περασμένη Δευτέρα, ο Μίκης, ο Μεγάλος Αγανακτισμένος, έδωσε ξανά το σύνθημα για να βγουν όλοι και κυρίως οι νέοι και να εναντιωθούν στο σάπιο, αλλά βίαιο σύστημα:

«Δεν βλέπω την πραγματική αντίδραση . Δεν έχουμε καιρό. Θα ξυπνήσουμε μια μέρα και δεν θα μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Επομένως, τώρα με το Ελληνικό είναι ευκαιρία να δώσουμε κι εμείς το παρόν. Να είμαστε υποψιασμένοι, ότι πάμε για μάχη . Θα μπούνε μέσα με τις μπουλντόζες . Θα πρέπει να αμυνθούμε. Θα χυθεί αίμα.», δηλώνει και καταλήγει: «Ετοιμάζομαι ψυχολογικά για τη μάχη. Τα πόδια μου δεν με κρατάνε,  αλλά θα είμαι μπροστά ακόμη και σε αναπηρικό καροτσάκι!!!»

Στη συναυλία που θα ακολουθήσει με τη Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» θα τραγουδήσουν οι Δημήτρης Μπάσης, Σοφία Παπάζογλου, Παναγιώτης Πετράκης Κατερίνα Παπουτσάκη. Συμμετέχουν οι Αλκίνοος Ιωαννίδης κι η Ντόρα Μπακοπούλου.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.
ΣΠΙΘΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου