Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΟ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ/ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ, ΔΙΕΡΩΤΑΤΑΙ «ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ» !!! - του Νίκου Γιώτα & ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ VS ΖΩΝΤΑΝΟΥ ΜΥΘΟΥ - Του Χρήστου ΑνδρέουΟ αυτούσιος διάλογος είναι ο εξής, στη Βουλή των Ελλήνων, την επομένη της ανηλεούς επίθεσης των υπό τον Παπουτσή δυνάμεων των ΜΑΤ, στα παιδιά της Ελληνικής κοινωνίας, που διαμαρτύρονταν στην Πλατεία Συντάγματος:

-Α. Τσίπρας: «Ο κ. Μίκης Θεοδωράκης προβοκάτορας κ. Υπουργέ»;
-Χρ. Παπουτσής: «Δεν κατάλαβα. Γιατί είναι στο απυρόβλητο ο Μίκης Θεοδωράκης; Ποιος είναι λοιπόν ο κ. Μίκης Θεοδωράκης; Ποιος είναι, ο οποίος αναφέρεται σε έναν υπουργό της κυβέρνησης λέγοντας ότι εκείνος πυροδοτεί τη βία; Από πού κι ως πού; Με τι στοιχεία; Δεν είναι πολίτης αυτής της χώρας; Δεν είναι πολίτης; Δεν έχει ευθύνες απέναντι στην κοινωνία»;

Και επειδή, προφανώς, το ανδρείκελο/Παπουτσής, ο "σοσιαλιστής" ο οποίος σε ολόκληρη τη ζωή του δεν μάτωσε ποτέ και ο οποίος δεν έκανε ως πολίτης κανένα άλλο επάγγελμα εκτός από αυτό του επαγγελματία πολιτικού,  δεν γνωρίζει τον μεγάλο Έλληνα, να του τον συστήσουμε εμείς:
Ο Μίκης Θεοδωράκης, κ. Παπουτσή, είναι ο γιγαντιαίος Έλληνας (σε αντιπαράθεση με το σπιθαμιαίο δικό σου Ελληνικό ανάστημα) που πρωτοστάτησε σε κάθε μάχη της Δημοκρατίας απέναντι σε κάθε μορφή Ολιγαρχίας και φασισμού.

Ο Μίκης Θεοδωράκης, κ. Παπουτσή, είναι ο 19χρονος νέος που στα «Δεκεμβριανά», εφέρετο στον Τύπο ως νεκρός, βαρειά τραυματισμένος στο κεφάλι από τα ΜΑΤ, (Χωροφυλακή, τότε)  με διαταγές της δικής σου, ίδιας, ηγεσίας  των ξένων πατρόνων που υπηρετείς.

Ο Μίκης Θεοδωράκης, κ. Παπουτσή, είναι ο γίγαντας της Ρωμιοσύνης που «έφτυσε το γάλα της μάνας του» στη Μακρόνησο και πλήρωσε με φυματίωση (που ακόμα τον κυνηγά και τον πνίγει) το αντίτιμο της δικής σου Ελευθερίας να λές απύθμενες βλακείες και τεράστια ψέμματα και να μή συλλαμβάνεσαι ως κατ' επάγγελμα εξαπατών τον λαό.

Ο Μίκης Θεοδωράκης, κ. Παπουτσή, είναι ο πάντοτε Πατριώτης και Ελεύθερος αγωνιστής της Ελευθερίας και της Πατρίδας, πάνω και πέρα από κομματατικές ντιρεκτίβες, καταδικασμένος σε θάνατο από το ΚΚΕ και καταδικασμένος σε φριχτά βασανιστήρια από τη «Δεξιά» γιατί ήτανε πάντοτε, πρωτίστως, Πατριώτης και Δημοκράτης.

Για τις ευθύνες του απέναντι στην κοινωνία, κ. Παπουτσή, πρέπει να σε πληροφορήσουμε ότι ο Μίκης Θεοδωράκης έχει κάνει το χρέος του απέναντι στην Ελληνική κοινωνία, όσο λίγοι Έλληνες.
Στις σκοτεινές και μαύρες μέρες της μετεμφυλιακής Αστυνομοκρατίας και της υστερικής χούντας , ήταν αυτός που κράτησε όρθιο το Δημοκρατικό φρόνημα του Έλληνα πολίτη, με τη μαγική μουσική του που έπαιζε Ελλάδα, Ελευθερία, Δημοκρατία.
Ήταν αυτός που συνέθεσε τους Λαμπράκηδες και συσπείρωσε τη νεολαία, ήταν αυτός που πυροδοτησε τη διεθνή κοινωνία εναντίον των γελοίων Συνταγματαρχών, ήταν αυτός που ράγισε τα στάδια στο εξωτερικό, από τον πόνο για την υπόδουλη Ελλάδα.

Είναι αυτός που σήμερα έχει ορθώσει το ανάστημά του απέναντι στο καθεστώς πολιτικό σύστημα της Ολιγαρχία που υπηρετείς, ως υπουργός της άμυνάς της απέναντι στη Δημοκρατία που ο Μίκης οδηγεί, άλλη μια φορά, για να δραπετεύσει από την αιχμαλωσία που την έχεις οδηγήσει εσύ και το εγκληματικό συνάφι σου.

Αν δεν ξέρεις τον Μίκη Θεοδωράκη, Χρήστο Παπουτσή, δεν είσαι Έλληνας.
Είσαι ένα τίποτε που κάνει τον Υπουργό, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που, όπως όλοι μοι πολίτες βλέπουμε,  είσαι ένας στυγνός υπηρέτης του άκρατου νεοφιλελευθερισμού (δηλαδή του παγκοσμιοποιημένου καπιταλισμού) που κάνει τον Σοσιαλιστή.

Ο Μίκης Θεοδωράκης, Χρήστο Παπουτσή, αξίως εστί τέκνο της Ελλάδας.

Εσύ το μόνο που κατόρθωσες, είναι να είσαι ένα αναλώσιμο τεκνό, σφουγγοκωλάριος της ξενόδουλης Ολιγαρχίας που γλύφεις και υπηρετείς.

Κρίμα !!

(Αναδημοσίευση από την επίσημη ιστοσελίδα της Κίνησης Ανεξάρτητων Πολιτών)

ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ VS ZΩΝΤΑΝΟΥ ΜΥΘΟΥ - Του Χρήστου Ανδρέου

To διαβάσαμε κι αυτό,

O άνθρωπος που επί των ημερών της υπουργίας του, στις 26/9/2000, πνίγηκαν 82 άτομα στο Εξπρές Σάμινα και απολογούμενος για τις πολιτικές ευθύνες που πρόεκυψαν από την μη έγκαιρη κινητοποίηση του κρατικού μηχανισμού διάσωσης δήλωσε: "Δεν σκοπεύω να υποβάλω την παραίτησή μου", τόλμησε να κατηγορήσει - ειρωνευτεί τον ΖΩΝΤΑΝΟ ΜΥΘΟ Μίκη Θεοδωράκη για τα επεισόδια της πλατείας συντάγματος!

Ο ίδιος άνθρωπος που επί των ημερών της υπουργίας του η πλατεία μετατράπηκε σε θάλαμο αερίων (με ληγμένα μάλιστα χημικά) θυμίζοντας στους πολίτες της Αθήνας μαύρες εποχές των ΝΑΖΙ και των ΕΣ ΕΣ. Είναι πραγματικά αστείο έως τραγελαφικό να φτάνουν στο σημείο τέτοιοι νάνοι της πολιτικής και της Ελληνικής δημόσιας ζωής να κατηγορούν τέτοιους γίγαντες της οικουμένης όπως ο Μίκης Θεοδωράκης. Ένας ένας όμως οι πολιτικάντηδες αυτοί θα πληρώσουν πολύ σύντομα απ' τον ίδιο τον Ελληνικό λαό για τα ανεπανόρθωτα λάθη τους. Όπως πριν λίγο καιρό ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γ.Μπουτάρης, έτσι και τώρα ο Χ.Παπουτσής με την σειρά του θα αντικρύσει τον χλευασμό και την μήνη ενός ολόκληρου λαού.

Ο άνθρωπος αυτός δεν αξίζει ούτε ένα βλέμμα, ούτε ένα γράμμα, ούτε μια λέξη απάντησης απ' τον ίδιο τον Μίκη Θεοδωράκη. Οι Δημοκρατικοί και προοδευτικοί πολίτες της πατρίδας μας όμως βλέπουν, ακούν, κρίνουν αλλά και κατατάσσουν τον καθέναν εκεί που πρέπει.

Κύριε Παπουτσή, στις επόμενες βουλευτικές εκλογές όποτε και αν γίνουν, αποχαιρετίστε την (πολυαγαπημένη) έδρα σας...

Y.Γ: Κ.Υπουργέ, η πλατεία Συντάγματος είτε το θέλετε είτε όχι θα (ξανά) γεμίσει...


Χρήστος Ανδρέου
ΣΠΙΘΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου