Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΗΝΑΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ Ο ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ!

Εξαιρετικό κείμενο του Συναγωνιστή Σπιθιστή Στέντορα, από το blog, Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΕΝΤΟΡΑ! Πράγματι, όλο το καλοκαίρι, από το blog της ΣΠΙΘΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ "φωνάζαμε" για ένα δύσκολο Φθινόπωρο, το οποίο θα πρέπει να μας βρει "ετοιμοπόλεμους"! Έφτασε λοιπόν η ώρα, με πρώτο και καλλίτερο τον ηγέτη του Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών να βγαίνει μπροστά και να δείχνει τον δρόμο του Αγώνα και της Επανάστασης! Ένας μονόδρομος πλέον, για την ανατροπή αυτής της κυβέρνησης εθνοπροδοτών και τη κατάρρευση του Συστήματος που υποθηκεύει το μέλλον των παιδιών μας για τα επόμενα 100 χρόνια!


ΣΠΙΘΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ


(Αναδημοσίευση από το αδελφό blog, Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΕΝΤΟΡΑ)

ΜΗΝΑΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ Ο ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

Αγαπητοί φίλοι,
Το Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών - Σπίθα γιγαντώνεται, οργανώνεται και συσπειρώνεται εν όψη του 1ου Πανελλαδικού του Συνεδρίου.
Αυτός ο μήνας είναι γεμάτος από δράσεις των Σπίθών ανα την Ελλάδα και γεμάτος απ' την παρουσία του αιώνιου έφηβου Μίκη Θεοδωράκη ο οποίος δεν λέει να ησυχάσει και να ξεκουραστεί! Δεν λέει να κάτσει φρόνιμος! 
Εμείς, οι χιλιάδες πολίτες που αποτελούμε το Κίνημα αλλά και οι απλοί πολίτες που το υποστηρίζουν σε όλα τα μέρη της χώρας, τον ευχαριστούμε και τον ευγνωμονούμε γι' αυτό! Ο σπουδαιότερος Έλληνας, ο οδοστρωτήρας που σαρώνει τα πάντα στο διάβα του Μίκης Θεοδωράκης, αποφάσισε να τα παίξει όλα για όλα για την πατρίδα μας και εμείς δεν έχουμε καμία διάθεση να είμαστε απόντες από αυτές τις συγκλονιστικές στιγμές που ζούμε και περνάμε μαζί του!

Ο Μίκης συνθέτει ΤΩΡΑ ιστορία! Όποιος δεν το καταλαβαίνει αυτό καλλίτερα να σιωπήσει.

Στις 16 Σεπτεμβρίου ο Μίκης θα μιλήσει στο Ελληνικό εναντίον του ξεπουλήματος της χώρας, επίσης θα δοθεί μεγάλη συναυλία με  το έργο του απο πλειάδα καλλιτεχνών!
Στις 21 Σεπτεμβρίου θα μιλήσει στα Χανιά και μετά επίσης θα ακολουθήσει μεγάλη συναυλία! Καλείστε όλοι να ενημερώσετε τους φίλους και τους γνωστούς σας για να δώσουμε σε κάθε περίπτωση το βροντερό παρόν!
Επίσης καλείστε να δημιουργήσετε Σπίθες εκεί που δεν υπάρχουν, η να πλαισιώσετε τις κοντινότερες Σπίθες της περιοχής σας!
Οι στιγμές που περνάει η πατρίδα μας είναι πολύ κρίσιμες! 
Κανείς δεν έχει δικαίωμα να κάθεται στον καναπέ του!
Κανείς δεν έχει δικαίωμα να επαναπαύεται, να αδιαφορεί και να περιμένει μοιρολατρικά την ίδια του την καταστροφή!
Μπορούμε συμμετέχοντας να αλλάξουμε την Ελλάδα και να την καθαρίσουμε απ' τους πολιτικάντηδες που μας έφτασαν έως εδώ!

Ενημερωθείτε για την ταυτότητα και τις δράσεις του Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών απ' το επίσημο site, ενημερώστε τον κύκλο σας, τα μέλη της οικογένειάς σας, τους γνωστούς σας, διαφωτίστε τον κόσμο! 

Μας περιμένει θερμός χειμώνας δίπλα στον Μίκη!

To σύνθημα το 1963-64 ήταν ΚΑΘΕ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ,
Το σύνθημα το 2011 είναι ΚΑΘΕ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΣΠΙΘΙΤΗΣ!

Με αγωνιστικούς - επαναστατικούς χαιρετισμούς

Stendoras

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου