Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΓΙΩΡΓΟ ΤΡΑΓΚΑ του Χρήστου Σωτηρόπουλου

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας, μετά από καμιά σαρανταριά χρόνια στον χώρο (ας με συγχωρέσει αν σφάλλω στο νούμερο. Όσο μεγαλύτερο, τόσο το χειρότερο!), ξύπνησε και καλεί τον ελληνικό λαό να ενωθεί σε ένα νέο ΕΑΜ! Ο δηλωμένος αντικομμουνιστής, Γιώργος Τράγκας, φοβούμενος προφανώς τα αυγά και τα γιαούρτια που θα εκσφενδονιστούν από τα χέρια των Ελλήνων, αλλάζει τακτική και μετατρέπεται σε αντάρτη, αναπολώντας τον Άρη Βελουχιώτη! Και θεώρησε ως καλλίτερο τρόπο για να το κάνει, να ξεκινήσει την πρωινή του ραδιοφωνική εκπομπή της 28ης Σεπτεμβρίου 2011, με τη φράση: «Που ήταν χθες η ΣΠΙΘΑ του Θεοδωράκη. Που ήταν οι επαναστάτες Αριστεροί; ΟΥΣΤ».

Λοιπόν δημοσιογράφε Γιώργο Τράγκα, θα σε ενημερώσουμε εμείς που ήταν η Σπίθα του Μίκη Θεοδωράκη.

Η Σπίθα, ήταν μπροστά στη βουλή των Ελλήνων, όπου μέσα κάποιοι ψήφιζαν για ακόμη μία φορά τη θανατική μας καταδίκη σαν κοινωνία Ελλήνων.
Η Σπίθα ήταν μπροστά στη βουλή των Ελλήνων μαζί με άλλους Έλληνες, διαδηλώνοντας ειρηνικά, τη στιγμή που τα ΜΑΤ μας έδιωχναν από το πεζοδρόμιο μπροστά στους Εύζωνες.
Η Σπίθα ήταν μπροστά στη βουλή των Ελλήνων, διαδηλώνοντας ειρηνικά, τη στιγμή που τα ΜΑΤ μας έσπρωξαν και μας κατέβασαν στον δρόμο.
Η Σπίθα ήταν μπροστά στη βουλή των Ελλήνων, διαδηλώνοντας ειρηνικά, τη στιγμή που τα ΜΑΤ μας έσπρωξαν και μας ανέβασαν στο απέναντι πεζοδρόμιο, οδηγώντας μας στις σκάλες που οδηγούν στη πλατεία.
Μέλη της Σπίθας ήταν μπροστά στη βουλή των Ελλήνων, διαδηλώνοντας ειρηνικά και απαιτώντας από τις δυνάμεις των ΜΑΤ να αποχωρήσουν και να τους αφήσουν να παρευρίσκονται, ειρηνικά και .άοπλοι, στο πεζοδρόμιο το οποίο ανήκει στον ελληνικό λαό.
Μέλη της Σπίθας ήταν μπροστά στη βουλή των Ελλήνων, διότι αυτός ο χώρος ανήκει σε εμάς. Ο ελληνικός χώρος είναι το σπίτι μας. Και όταν κάποιος μας διώχνει από το σπίτι μας, οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε αυτόν τον «κάποιο» σαν εισβολέα και να υπερασπιστούμε το σπίτι μας.
Μέλη της Σπίθας ήταν ανάμεσα στους πολλούς Έλληνες μπροστά στη βουλή των Ελλήνων, όταν «άνδρες» των ΜΑΤ ξυλοκόπησαν νεαρή γυναίκα, η οποία αρνήθηκε επίσης να το «κουνήσει» από το σπίτι της. Μέλη της Σπίθας ήταν ανάμεσα σε αυτούς που υπερασπίστηκαν με το σώμα τους τη νεαρή γυναίκα, με αποτέλεσμα να δεχθούν επίσης χτυπήματα από τους «άνδρες» των ΜΑΤ.
Μέλη της Σπίθας ήταν ανάμεσα στους πολλούς Έλληνες, όταν τα ΜΑΤ τους έδιωξαν και ΜΕΣΑ από τη πλατεία Συντάγματος!!!
Ταυτόχρονα, μέλη της Σπίθας του Μίκη Θεοδωράκη από όλη την Ελλάδα, βρίσκονταν στους δρόμους και τις πλατείες, ενημερώνοντας και συμβάλλοντας στην αφύπνιση όλων των Ελλήνων, από τη Κρήτη μέχρι την Αλεξανδρούπολη.

Για να φρεσκάρουμε λίγο και τη μνήμη σας δημοσιογράφε Γιώργο Τράγκα, σας υπενθυμίζουμε πως η Σπίθα του Μίκη Θεοδωράκη ήταν αυτή που βρέθηκε στη πρώτη γραμμή της αντίστασης στην υπογραφή του Μνημονίου, όταν πρώτη κατήγγειλε την αντισυνταγματικότητά του, την απώλεια της εθνικής μας ακεραιότητας και τόνισε την αναγκαιότητα για ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στο πολιτικό σκηνικό.

Ο ιδρυτής του Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών, Μίκης Θεοδωράκης ήταν αυτός που βγήκε εδώ και ένα χρόνο στους δρόμους και τις πλατείες της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, της Κρήτης, της Νάουσας, καλώντας τους Έλληνες να δείξουν ΑΝΥΠΑΚΟΗ και ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ στις αποφάσεις της κυβέρνησης.

Η Σπίθα του Μίκη Θεοδωράκη είναι στον δρόμο και τις πλατείες δημοσιογράφε Γιώργο Τράγκα, παλεύοντας ΚΥΡΙΩΣ με τους μεγαλοκαναλάρχες των ΜΜΕ, οι οποίοι από τη 1η Δεκεμβρίου μέχρι τώρα αποκρύπτουν προκλητικά την ύπαρξή της, ευτυχώς, ανεπιτυχώς!

Διότι ο ελληνικός λαός δημοσιογράφε Γιώργο Τράγκα, έχει και κρίση και άποψη. Σε τέτοιο βαθμό, που ακούγοντας δημοσιογράφους τους Συστήματος σαν και του λόγου σας να προφέρουν τη λέξη «Επανάσταση», αισθάνεται .αποστροφή για τη λέξη! Διότι εσύ δημοσιογράφε Γιώργο Τράγκα, έχεις συμβάλλει τα μέγιστα όλα αυτά τα χρόνια, ώστε αντί να βρίσκονται την 27η Σεπτεμβρίου στο Σύνταγμα 1,000,000 ελληνικού λαού, βρίσκονταν μετά βίας δύο με τρεις χιλιάδες!

Συνέχισε δημοσιογράφε Γιώργο Τράγκα να προφέρεις τις λέξεις «Επανάσταση» και «Αντίσταση», μπας και τις πιστέψεις
.

Χρήστος Σωτηρόπουλος
Μέλος Επιτροπής Υποστήριξης Αγώνα
ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ του Μίκη Θεοδωράκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου