Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ: ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ... ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ!!!

ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

Ο εφαρμοστικός νόμος που ψηφίστηκε στις 30/06/2011 ρητά αναφέρει «Το προϊόν αξιοποίησης χρησιμοποιείται αποκλειστικά για την αποπληρωμή του δημοσίου χρέους της χώρας» ... τα λεφτά δηλαδή που παίρνουν από εμάς αλλά και από την πώληση ΔΗΜΟΣΙΑΣ περιουσίας πάνε στο εξωτερικό και δεν μένουν εδώ. Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών, έγκριτοι νομικοί και τα κόμματα της αντιπολίτευσης, χαρακτήρισαν τις έκτακτες εισφορές στο εισόδημα του 2010 και το χαράτσι στα ακίνητα, ως αντισυνταγματικές, παράνομες και άδικες.

Για αυτό λοιπόν:

- ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΕΙΣΌΔΗΜΑ ΜΑΣ Ή ΓΙΑ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΜΑΣ.

Τι πετυχαίνουμε με αυτό;

- TA ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΜΕΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΕΙ ΕΠΑΝΩ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΟΧΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ.
- ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ, ΑΦΟΥ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΕΚΟ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ.

Πως θα τους ρίξουμε;

- ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ Η ΤΡΟΙΚΑ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ, ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ.

Ti επιπτώσεις θα έχει για εμένα εάν δεν πληρώσω;

- Ο ΜΗΝΙΑΙΟΣ ΤΟΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΦΟΡΩΝ ΕΙΝΑΙ 1% ΤΟΝ ΜΗΝΑ. ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ, ΕΣΤΩ ΓΙΑ 3-4 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΘΑ ΤΣΑΚΙΣΤΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΑΜΙΝΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΕΑΝ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΕΠΑΝΩ.

- ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ, ΕΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ!

- ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ. ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΑΜΥΝΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΣΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!

ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ
ΣΠΙΘΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου