Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2011

ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΣΠΙΘΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 23ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ!

Για πρώτη φορά από την ίδρυσή της, η Κίνηση Ανεξάρτητων Πολιτών, εμφανίστηκε σε πανελλαδική απεργία, σήμερα 23 Φεβρουαρίου 2011, κάνοντας κάτι παραπάνω από αισθητή τη παρουσία της, με περίπου 1000 Σπιθιστές να δίνουν το παρών στο κέντρο της πρωτεύουσας!

Συνθήματα όπως "ΣΠΙΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙι, ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ" και "Α-ΝΕ-ΞΑ-ΡΤΗΣΙΑ, ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ" ακούστηκαν από τα χιλιάδες στόματα των φίλων της Σπίθας, ενώ δεν ήταν λίγοι οι μεμονωμένοι, ανεξάρτητοι συμπολίτες μας, που αποφάσισαν αυθόρμητα να "συσστρατευτούν" και να συμπορευτούν με τη "παρέα" της Σπίθας του Μίκη Θεοδωράκη.

Στη πορεία των φίλων της Σπίθας, συμμετείχαν μέλη της προσωρινής συμβουλευτικής επιτροπής και της οργανωτικής. Μοιράστηκαν φυλλάδια, ενώ ο κόσμος αισθάνθηκε ασφαλής και η περιφρούρηση ήταν επιτυχής!

Για ακόμη μία φορά, ο Μίκης Θεοδωράκης έκανε αυτό που ξέρει να κάνει καλλίτερα: Να δίνει ελπίδα και λόγο να αγωνιστεί ο ελληνικός λαός! Και αυτός είναι ο σωστός δρόμος της ανατροπής.

"Μες στα σύρματα κλεισμένοι, μα η καρδιά μας πάντα ορθή, πάντα ο ίδιος όρκος μένει, ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΟΠΗ..."
("Μη ξεχνάς τον Ωρωπό". Στίχοι/Μουσική: Μίκης Θεοδωράκης)Δείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο που τραβήχτηκαν από φίλους του Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών, ΣΠΙΘΑ:

ΣΠΙΘΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου