Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ CB ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ: "ΣΠΑΣΤΕ ΤΗ ΠΟΡΕΙΑ"

H ΑΛΗΘΕΙΑ, ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ BLOGS!
ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ...

ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΩΝ ΜΑΤ, ΠΡΙΝ "ΚΑΟΥΝ" ΚΙ ΑΛΛΟΙ...

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ! ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ, ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΑ!

Όπως πολύ εύστοχα επισημαίνει ο φίλος συντάκτης του παρακάτω κειμένου στη τελευταία του φράση:

"Έτσι κι αλλιώς οι εξεγέρσεις δεν προγραμματίζονται. Απλά συμβαίνουν..."


ΣΠΙΘΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ




(ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ http://toixo-toixo.blogspot.com/2011/02/cb.html)

Η εντολή απ' το CB της Αστυνομίας: "Σπάστε την πορεία"!



  Συμμετείχα στη μαζική πορεία που διεξήχθη σήμερα στην Αθήνα και η αίσθησή μου είναι ότι υπήρχε πολύ μεγάλη συμμετοχή. Δεν είχα όμως πλήρη εικόνα διότι ήμουν πολύ μπροστά και δεν είχα πλήρες οπτικό πεδίο για να διαπιστώσω όλο το εύρος της διαδήλωσης.
   Η διαδήλωση ήταν απόλυτα ειρηνική, φτάσαμε ως τη Βουλή χωρίς να ανοίξει μύτη.
Φωνάζαμε "Κλέφτες-Κλέφτες" και άλλα συνθήματα, χωρίς να προκαλούμε ούτε καν λεκτικά την Αστυνομία η οποία ήταν παρατεταγμένη έμπροσθεν της Βουλής.
  Τους καλούσαμε μόνο να έρθουν μαζί μας, αποκαλώντας τους "αδέρφια" και ζητώντας τους να θυμούνται ότι και αυτοί χαμηλόμισθοι είναι.
   Όλα καλά ως τότε λοιπόν. Άλλοι οκλαδόν στο έδαφος, άλλοι καθιστοί στο πεζοδρόμιο, άλλοι όρθιοι συζητώντας και φωνάζοντας και κανένα σύνθημα και όλα καλά.
   'Ωσπου... κάποια στιγμή ξαφνικά άρχισαν πέφτουν τα χημικά, τα δακρυγόνα και οι μολότωφ βροχή! Χωρίς κανένα προηγούμενο έντασης.


 Πριν λίγο διάβασα στο newsbeast.gr το εξής:
Συγκεχυμένες και ανεπιβεβαίωτες μέχρι στιγμής πληροφορίες από διαδηλωτές αναφέρουν πως ενώ η πορεία διεξαγόταν ειρηνικά και χιλιάδες απεργοί διαδήλωναν χωρίς να έχει συμβεί το παραμικρό, από τα αστυνομικά cb ακούστηκε η εντολή «Σπάστε την πορεία».  
   Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Όπως κάθε φορά, έτσι και τώρα η Αστυνομία και οι συνεργάτες της οι κουκουλοφόροι κατάφεραν να διαλύσουν την ειρηνική διαδήλωσή μας. Τους ενοχλεί η παρουσία των περίπου 100.000 πολιτών στους δρόμους (σύμφωνα με τα ειδησεογραφικά sites) διότι θα είναι αναγκασμένοι αύριο στις ειδήσεις των πουλημένων να προβάλουν τον εντυπωσιακό όγκο των διαδηλωτών.
Γι αυτό δημιουργούν επεισόδια με διπλό σκοπό:
- να μεταθέσουν το ενδιαφέρον από την παλλαική αγανάκτηση στα επεισόδια του κλεφτοπολέμου ΜΑΤ- κουκουλοφόρων
- να τρομοκρατήσουν τον κόσμο που κατεβαίνει σε διαδηλώσεις να μην ξανακατέβει αναλογιζόμενος τον κίνδυνο που διατρέχει και να φοβίσει και τους υπόλοιπους που ακόμη παρακολουθούν τα τεκταινόμενα από την τηλεόραση.

  Θα τους αφήσουμε να το πετύχουν; ;Oχι φυσικά!
Εκεί θα είμαστε και στην επόμενη και στη μεθεπόμενη και... και... και... μέχρι να νικήσουμε (hasta la victoria, siempre...)

  Βέβαια οφείω να τονίσω πως παρά τον όγκο της διαδήλωσης μου φάνηκε πως δεν είχε και τόσο παλμό, τουλάχιστον σε σχέση με τη μεγάλη διαδήλωση της 15ης Δεκέμβρη.
  Διαλυθήκαμε πιο εύκολα και πιο νωρίς σε σχέση με τότε, αφού τα ΜΑΤ μας βρήκαν απροετοίμαστους και άοπλους και μας χύνηξαν με χημικά.
  Δεν μπορέσαμε να εφαρμόσουμε αυτή τη φορά το: "κι αν μέναμε το Σύνταγμα;", αλλά επιφυλασσόμαστε για επόμενη φορά.
  Πάντως ήμασταν εκεί και στείλαμε το μήνυμά μας.

   Ότι και να κάνετε βρωμιάρηδες του Κράτους με τους παρακρατικούς συνεργάτες σας, τους κουκουλοφόρους-ασφαλίτες, εμείς θα σας ρίξουμε ρε!
   Ίσως σήμερα να μην ήταν ώριμες οι συνθήκες.
       Ίσως να μην είναι ούτε την επόμενη φορά.

Έτσι κι αλλιώς οι εξεγέρσεις δεν προγραμματίζονται. Απλά συμβαίνουν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου