Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

ΣΠΙΘΙΣΤΕΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ!

Σπιθιστές και Σπιθίστριες όλης της Ελλάδας ενωθείτε και συσπειρωθείτε εν όψη της μεγαλειώδους συγκέντρωσης της ΣΠΙΘΑΣ που θα λάβει χώρα την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου στο Βελλείδιο Συνεδριακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης στις 18:30! Το παρόν θα δώσει ο αγαπημένος μας Μίκης Θεοδωράκης και η δεκαμελής προσωρινή επιτροπή της ΚΙΝΗΣΗΣ όπου θα εκφωνήσει βαρυσήμαντη ομιλία για τις εξελίξεις και για τις επόμενες άμεσες δράσεις της ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Εκεί θα δείξουμε την δύναμή μας και την αγωνιστικότητά μας, στην μεγάλη αυτή αίθουσα που χωράει 2.400 άτομα εμείς θα είμαστε διπλάσιοι! Όλοι πρέπει να είμαστε εκεί, όλες ανεξαιρέτως οι επιτροπές! Είτε με αεροπλάνα, είτε με τρένα, είτε με ΙΧ θα βρεθούμε στην Θεσσαλονίκη και θα δώσουμε το βροντερό και αγωνιστικό παρόν! Να δούμε αν μετά από αυτήν την μεγαλειώδη συγκέντρωση θα συνεχίσουν τα ΜΜΑ (Μέσα Μαζικής Αποχαύνωσης) να μας αγνοούν όλους απροκάλυπτα και να αγνοούν τον σπουδαιότερο και σημαντικότερο Έλληνα παγκοσμίως και την Κίνησή του!

Αγαπημένε μας Μίκη το μόνο που θέλουμε είναι να είσαι γερός και δυνατός γιατί μόνο εσύ μπορείς να σηκώσεις και πάλι την Ελλάδα ψηλά όπως έκανες πάντα!

Ραντεβού όλοι στις 27 Φεβρουαρίου στην Θεσσαλονίκη στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο στις 18:30!
Διαδόστε το παντού! Σύντομα θα βγεί και η επίσημη ανακοίνωση απο το επίσημο site της ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ του Μίκη Θεοδωράκη!

(ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΕΛΦΟ BLOG:  Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΕΝΤΟΡΑ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου