Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Μήνυμα στήριξης του εκδότη της εφημερίδας ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΗΣ!!!

Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση, στη ΣΠΙΘΑ Μαρκοπούλου δεχθήκαμε ένα -ομολογουμένως- απρόσμενο ηλεκτρονικό μήνυμα από τον εκδότη και διευθυντή της –ίσως πρώτη σε αναγνωσιμότητα στην Ανατολική Αττική- μηνιαίας εφημερίδας «ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΗΣ», Στέργιο-Δημήτριο Κοπτερίδη, ο οποίος ξεκάθαρα τάχθηκε στο πλευρό των ανεξάρτητων πολιτών που συμμετέχουν στη ΣΠΙΘΑ που «άναψε» ο μεγάλος Μίκης Θεοδωράκης, προσφέροντας μάλιστα τόσο το έντυπο όσο και το ηλεκτρονικό μέσο που διαθέτει ως «ένα επιπλέον εργαλείο για να ενημερώνεται ο κόσμος για τις όμορφες πρωτοβουλίες μας»!

Παρακάτω θα διαβάσετε το μήνυμα του εκδότη της εφημερίδας ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΗΣ και θα καταλάβετε πως «όλα τα δάχτυλα ενός (δημοσιογραφικού!) χεριού δεν είναι ίδια» και πως με τέτοιες κινήσεις υποστήριξης και μάλιστα από τον χώρο της δημοσιογραφίας, μπορούμε να ελπίζουμε στην ανατροπή του υπάρχοντος συστήματος και προκοπή της πατρίδας μας, για χάρη των παιδιών μας...
Εύγε κε Κοπτερίδη’ Μας δώσατε μεγάλη χαρά!

Το μήνυμα του κου Κοπτερίδη, έχει ως εξής:

Κύριοι,
Επικοινωνώ μαζί σας κατ’αρχάς για να σας ευχηθώ ολόψυχα καλή επιτυχία στον αγώνα σας και στην δύσκολη προσπάθεια σας. Εμείς θα είμαστε δίπλα σας διότι πιστεύουμε ότι αυτές τις δύσκολες εποχές που βιώνουμε όλοι μας ανεξαρτήτως πολιτικών χρωμάτων πρέπει να είμαστε ενωμένοι ενάντια σε αυτούς που μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση προκειμένου τουλάχιστον να σώσουμε ότι μπορούμε. Γι’ αυτό η εφημερίδα μας ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΗΣ και η ημερήσια ηλεκτρονική μας εφημερίδα http://www.exanatolis.gr/  θα είναι ένα επιπλέον εργαλείο για εσάς ώστε να ενημερώνετε τον κόσμο για τις όμορφες πρωτοβουλίες σας. Καλή επιτυχία.

Ο εκδότης
Στέργιος-Δημήτριος Κοπτερίδης

 Το μήνυμα του κου Κοπτερίδη μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης της ΣΠΙΘΑΣ Μαρκοπούλου spitha-markopoulo@hotmail.com.

Το εξώφυλλο της τελευταίας έκδοσης της εφημερίδας "ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΗΣ". Ο αγώνας της Κερατέας για την εμπόδιση της δημιουργίας του παράνομου ΧΥΤΑ είναι κοινός όλων των κατοίκων της Ανατολικής Αττικής!

1 σχόλιο: