Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

"ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ"...ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ!

Άκουσον-Άκουσον υπερήφανε (;) ελληνικέ λαέ του 2011:

Η Ελλάδα εδώ και αρκετές δεκαετίες, διαθέτει διόδια χωρίς να διαθέτει δρόμους. Ελληνικέ λαέ, πληρώνεις διόδια σε ιδιωτικές εταιρείες, για να σκοτώνεσαι σε δρόμους χωρίς φωτισμούς, διαζώματα και κατάλληλες σημάνσεις. Και τώρα ελληνικέ λαέ, αυτοί που σε κλέβουν εδώ και 40 χρόνια, αυτοί που με δική τους ομολογία άδειασαν τα ασφαλιστικά ταμεία για να «παίξουν» στο χρηματιστήριο, αυτοί που αποδεδειγμένα λαμβάνουν μίζες εκατομμυρίων (βλέπε Siemens-Πολεμικοί εξοπλισμοί-Νοσοκομειακοί εξοπλισμοί κ.α, κ.α, κ.α...) για να σε χρεώνουν εσένα και τις γενεές σου με χρέη δισεκατομμυρίων, αυτοί που καθημερινά χρεώνουν τους φορολογούμενους πολίτες για καφέδες και προσωπικά τους ψώνια (βλέπε Σπηλιωτόπουλο, Σκανδαλίδη, Τζακρη! Δε το λέμε εμείς, οι δημοσιευμένες αποδείξεις το λένε!) σε λένε «τσαμπατζή» επειδή επιτέλους για πρώτη φορά αντιδράς δικαιολογημένα και μαζικά. Σε λένε «τσαμπατζή», επειδή αντιδράς στην αύξηση του 40% και 80% (!!!) στα εισιτήρια και τις κάρτες των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, μέσα σε μία κρίση με ανεργία των νέων σε ποσοστό 35%! Σε λένε μάλιστα και «ασυνείδητο» επειδή ΕΣΥ ευθύνεσαι πλέον για τη κατάντια της χώρας σου με το να μη στηρίζεις τις αποφάσεις της «εκλεγμένης» ελληνικής κυβέρνησης και του «σωτήριου» Μνημονίου της Τρόικα (ΔΝΤ-Ε.Ε.-Ε.Κ.Τ.)! «Τσαμπατζή» ελληνικέ λαέ...

Εδώ και δεκαετίες, οι ελληνικές κυβερνήσεις δεν ασκούν καμία πολιτική για να λυθεί το πρόβλημα των χωματερών σε όλη τη χώρα, ενώ αγνοούν και τις αποφάσεις των Ευρωπαϊκών Δικαστηρίων για τη παράνομη χρήση των ΧΥΤΑ-ΧΥΤΥ! Και τώρα, καταπατώντας κάθε νόμο, κανονισμό και ηθική, προσπαθούν να καταστρέψουν άλλη μία περιοχή της ιστορικής Αττικής με ακόμη μία παράνομη δημιουργία ΧΥΤΑ (ή ΧΥΤΥ, όπως και να το πεις παράνομο παραμένει!) στη Κερατέα. Στη ιστορική Κερατέα των αρχαίων οικισμών, με αρχαιολογικά ευρήματα και τον περίφημο «κούρο». Στη Κερατέα με τα τελευταία δένδρα και τον τελευταίο καθαρό αέρα της Ανατολικής Αττικής. Και πάλι εσύ ελληνικέ λαέ, προσπαθείς να εμποδίσεις το έργο αυτό της ελληνικής κυβέρνησης και στήνεις μπλόκα και βγαίνεις στον δρόμο και φωνάζεις για το μέλλον των παιδιών σου. Νομίζεις ελληνικέ λαέ, ότι η Ελλάδα έχει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και μπορεί ο καθένας να διεκδικεί αυτά που δικαιωματικά του ανήκουν; Νομίζεις ελληνικέ λαέ πως σου ανήκει ο καθαρός αέρας, τα δένδρα και τα γαλάζια νερά των θαλασσών; Σου ανήκει νομίζεις η ιστορικότητα του τόπου σου και η μνήμη των ενδόξων απογόνων σου; Νομίζεις πως έχεις το δικαίωμα να απαιτείς να δημιουργηθούν εργοστάσια νέας τεχνολογίας για βιολογικό καθαρισμό των σκουπιδιών; Νομίζεις πως θα διεκδικήσεις τα νόμιμα δικαιώματά σου και η αστυνομία θα σου ανοίξει τις πόρτες διάπλατα; Αν ναι, κακώς νομίζεις ελληνικέ λαέ! Γι’ αυτό η κυβέρνησή «μας», σου στέλνει τους «φύλακες» της Τάξης για να σε επαναφέρουν στη τάξη με βία (σωματική και ψυχολογική), χημικές ουσίες και όπλα στα χέρια κρυφών ασφαλιτών!«Τρομοκράτη» ελληνικέ λαέ...

Όμως...

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΥ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΔΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ! ΦΤΑΝΕΙ! ΦΤΑΝΕΙ! Φ-Τ-Α-Ν-Ε-Ι!!!

ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΕΛΑΝΙΑΣΟΥΝ ΤΟ ΣΩΜΑ, Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΑΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΛΩΒΗΤΑ. ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΔΑΚΡΥΣΟΥΜΕ, ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΤΩΝ ΔΑΚΡΥΓΟΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗ ΛΥΓΙΣΜΕΝΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ. ΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΧΟΥΝΤΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΩΝ ΜΑΤ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕ ΘΑ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΚΛΩΤΣΗΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ.

ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΟΚΑΝΑΛΑ ΤΩΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε., Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ BLOGGERS ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑ!
ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ' ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ...

ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ.
ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ:
«ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΓΩΝΑ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ, ‘Η ΟΛΑ ‘Η ΤΙΠΟΤΑ»

ΣΠΙΘΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ


Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου