Σάββατο, 11 Ιουνίου 2011

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗ ΝΑΟΥΣΑ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ!!!

ΤΟΤΕ (1961), ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ, ΑΛΛΑ ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΜΙΚΗ! 

 

ΤΩΡΑ, ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΤΙΣ ΚΡΑΤΑ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΟ ΠΛΑΪ ΤΟΥ ΜΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΥΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!!!

 

ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ! ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΗ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟ(Υ)Σ! ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ...

 

ΣΠΙΘΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

ZOUGLA.GR: ΣΤΗ ΝΑΟΥΣΑ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ

 

Ακολουθεί το κείμενο του φίλου Σπιθιστή Στέντορα, από το blog Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΕΝΤΟΡΑ

 

ΣΤΗΝ ΝΑΟΥΣΑ ΣΤΙΣ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΜΙΚΗ!

 


Στον συμβολικό τόπο όπου το 1961 παρακρατικοί και φασίστες του αστυνομικού κράτους της Καραμανλικής επάρατης δεξιάς του πέταξαν πέτρες εν ώρα λαϊκής συναυλίας, θα παρευρεθεί στις 26 Ιουνίου και μέρα Κυριακή ο Μίκης Θεοδωράκης! 
Αυτή την φορά όμως δεν έχει τέτοια, αυτά τελείωσαν οριστικά και ο Θεοδωράκης θα μιλήσει απερίσπαστος στους δεκάδες χιλιάδες πολίτες της Νάουσας που θα δώσουν το μεγάλο αγωνιστικό παρόν για να ακούσουν και να δουν τον σπουδαιότερο Έλληνα της χώρας από κοντά! Είναι πλέον προφανές ότι ο Θεοδωράκης, η Κίνηση Ανεξάρτητων Πολιτών - ΣΠΙΘΑ, οι Σπιθιστές και όλοι όσοι συμπορεύονται με τον μεγάλο αυτόν Έλληνα, θα μείνουν στην ιστορία, όλοι οι υπόλοιποι πολέμιοι και λοιποί, θα μπουν στον σκουπιδοτενεκέ της...

Stendoras

2 σχόλια:

 1. Η ΤΩΡΑ Η ΠΟΤΕ!!
  ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ! Ο ΜΙΚΗΣ ΘΑ (ΞΑΝΑ)ΓΡΑΨΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΕΝΑ – ΕΝΙΑΙΟ καταργεί τους παράσιτους στη Γη!
  Λόγω εξαπλούμενης ανεργίας και πείνας, πρέπει να διαδίδουμε την ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ και το ΕΝΑ-ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδελτίο που περιορίζει την εγωμανία.
  Με επιμονή στο αρχαιοελληνικό ΜΟΝΑΔΙΚΟ κριτήριο συμμετοχής στους Ολυμπιακούς, το συμφιλιωτικό ΕΝΑ-ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο (που πρότεινε ο Ρήγας -άρθρο 37 στο Σύνταγμα- EΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ στις 3 πρώτες εκλογές και ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ στα 3 πρώτα ελληνικά Συντάγματα, την Ελβετία και από ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ), μπορούμε να βελτιώσουμε την κοινωνία, με κυβερνήσεις αλληλεγγύης, χωρίς παράσιτους, μίζες και διχόνοια.
  Οι διαδικασίες ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ αποφασίζουμε και από ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ επιλέγουμε υπευθύνους, δίνουν την ευκαιρία για την ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΟΛΩΝ!
  Μπορoύμε να αρχίσουμε με πρωτοβουλίες ανά περίσταση ή δήμο, αναδείχνοντας με ΕΝΑ-ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο τους εκάστοτε εντολοδόχους μας, και έτσι να δουν όλοι στην πράξη ότι το ίδιο μπορούμε να κάνουμε με προκριματική, ανεπίσημη κάλπη πριν από τις εκλογές, διαμορφώνοντας από όσους βγουν πρώτοι σε ψήφους το ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο των επίσημων εκλογών.
  Το εφάρμοσαν σε 28 δήμους το 2006!*  
  http://enieopsifodeltio.wordpress.com   http://energoipolitesnaxou.blogspot.com/2010/05/blog-post_13.html http://parospress.blogspot.com/2010/05/blog-post_9084.html http://antipariafwni.blogspot.com/2009/01/niki.html http://www.eleftheria.gr/viewarticle.asp?aid=6954&pid=5&CategoryID=5&txt=%CE%B3%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%BA%CE%B7%CF%82 http://fonirodopis.gr/press/?p=12718 http://apps.facebook.com/causes/61685 http://www.kpad.gr/text/thesis/enieo1.htm http://edrana.blogspot.com/2007/06/blog-post_05.html http://troktiko.blogspot.com/2009/05/blog-post_5788.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή