Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ !!!!!!!!!!!!! Δ Ι Α Δ Ω Σ Τ Ε__Τ Ο ! ! !

Το Blog της ΣΠΙΘΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ανταποκρινόμενο στη πρόταση του αδελφού Blog Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΕΝΤΟΡΑ διαδίδει και προωθεί το κάτωθι μήνυμα, για Παλλαϊκή συναυλία στη πλατεία Συντάγματος, με μαέστρο τον σπουδαιότερο Έλληνα και συνθέτη της αγωνιζόμενης Ελλάδας της σύγχρονης ιστορίας, Μίκη Θεοδωράκη!

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΦΑΣΜΕΝΑ!!!

ΚΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ "ΑΓΩΝΑΣ" ΚΑΙ "ΤΡΑΓΟΥΔΙ", ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥ: ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ!

ΣΠΙΘΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

(Αναδημοσίευση από το Blog Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΕΝΤΟΡΑ)


ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ !!!


ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ BLOGS, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ FORUM, ΑΠΟ ΣΤΟΜΑ ΣΕ ΣΤΟΜΑ, ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ, ΣΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ, ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΣΠΙΘΙΣΤΕΣ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠ' ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ  ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΛΛΑΙΚΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ!


Προτείνω στο μεγαλειώδες Κίνημα των Αγανακτισμένων Ελλήνων, στους πρωτεργάτες του, στους απλούς διαδηλωτές, στούς συντρόφους σπιθιστές, στην Ελληνική νεολαία και σε όλους τους ανεξάρτητους ιστολόγους,


Να καλέσουν ΕΠΙΣΗΜΑ τον Μίκη Θεοδωράκη να δώσει παλλαϊκή συναυλία με το επικό του έργο και με ερμηνευτές τους κορυφαίους Έλληνες τραγουδιστές! Είναι το ΜΟΝΟ που λείπει απ' το κίνημα και τις συγκεντρώσεις, είναι το μόνο που δεν έχει γίνει ακόμα! Αν αυτό γίνει και διαφημιστεί απ' όλα τα ανεξάρτητα blogs 1 με 2 εβδομάδες πριν, θα πρέπει να περιμένουμε στο κέντρο της Αθήνας ΠΑΝΩ απο 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΚΟΣΜΟ! Καλώ όλους τους αγωνιζόμενους Έλληνες και bloggers να προωθήσουν παντού αυτήν την πρόταση η οποία αν πραγματοποιηθεί θα δώσει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΩΘΗΣΗ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ!
Ο Μίκης Θεοδωράκης περιμένει ένα απλό κάλεσμα και θα ανταποκριθεί ακαριαία δίνοντας το παρόν, διαβάζοντας μήνυμα - χαιρετισμό υποστήριξης και ενδεχομένως διευθύνοντας την ορχήστρα και τους τραγουδιστές ΈΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠ' ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ! Η μεγάλη καρδιά και ψυχή του σπουδαιότερου Έλληνα και καλλιτέχνη της χώρας μας και όχι μόνο, ο οποίος ήταν αυτός που ξεσήκωσε και τώρα αλλά και στο παρελθόν μάζες Ελλήνων για να αγωνιστούν για ένα καλύτερο αύριο δεν μπορεί να λείπει από αυτήν την μεγάλη ειρηνική επαναστατική διαδικασία που βιώνει η Ελλάδα τις τελευταίες μέρες! Πρέπει να είναι δίπλα μας!

ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ Ο ΜΙΚΗΣ ΕΡΘΕΙ!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ!

1 σχόλιο:

  1. Να είσαι καλά συναγωνιστή!
    Ας ελπίσουμε να εισακουστούμε!
    Συνέχισε να το προωθείς το θέμα!

    Καλή εβδομάδα!

    Stendoras

    ΑπάντησηΔιαγραφή