Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

ΤΑΚΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΙΚΗΣ ΕΠΤΑΕΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!!!


Τη φωνή του Μίκη Θεοδωράκη προσπαθεί να στραγγαλίσει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης μετά την άρνησή του να παραχωρήσει την πλατεία Αριστοτέλους για την πραγματοποίηση της ομιλίας του ιδρυτή της Κίνησης Ανεξάρτητων Πολιτών ενάντια στο ξεπούλημα της Ελλάδας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
ZOUGLA.GR: Ο Δήμος Θεσσαλονίκης απαγόρευσε την ομιλία Θεοδωράκη!
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΕΑ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ο Μπουτάρης ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ την ομιλία του Μ. Θεοδωράκη στη Θεσσαλονίκη
ΚΟΝΤΥΛΟΦΟΡΟΣ: Ο Μπουτάρης στραγγαλίζει τη φωνή του Μίκη!

Ο «πατριώτης» και «δημοκρατικός» δήμαρχος, ο οποίος την ημέρα της επετείου της γενοκτονίας του ποντιακού ελληνισμού δήλωσε πώς «αισθάνεται ιδιαίτερη τιμή που η Θεσσαλονίκη είναι γενέτειρα του Κεμάλ Ατατούρκ», ακολουθώντας τη γραμμή του κόμματός του και φοβούμενος τη σίγουρη επιτυχία της εκδήλωσης, προσπαθεί να εμποδίσει με κάθε τρόπο την πραγματοποίηση της συγκέντρωσης. Όμως η οργή ξεχείλισε. Φωνές όπως αυτή του Μίκη Θεοδωράκη δε φιμώνονται έτσι εύκολα. Ο Μίκης θα παραμείνει εδώ, δυνατός και αγωνιστής, δίπλα στον ελληνικό λαό για να δώσει με όλους μας τη μάχη ενάντια στο πολιτικό σύστημα. Όσες προσπάθειες και να κάνουν οι ταγοί της πολιτικής εξουσίας,  ενάντια στον ιδρυτή της Κίνησης Ανεξάρτητων Πολιτών, να ξέρουν ότι θα πέσουν στο κενό!
Το ποτάμι δε γυρίζει πίσω. Ήρθε η ώρα της Εθνικής Ανεξαρτησίας, της Λαϊκής Κυριαρχίας και της Πατριωτικής Αναγέννησης.

1 σχόλιο:

  1. ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΗ ΦΙΜΩΣΗ ΤΟΥ ΜΙΚΗ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΙΚΗΣ ΕΠΤΑΕΤΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΝ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ!!!

    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΕΝ ΕΤΕΙ 2011 ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ! ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΧΟΥΝΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ! ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ, ΛΕΠΤΟ ΜΕ ΤΟ ΛΕΠΤΟ, ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!!!

    ΑΔΕΡΦΙΑ ΝΙΚΑΜΕ!!!

    ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΗ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟ(Υ)Σ!


    ΣΠΙΘΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή